Trainer: Alain CARDON , master certified coach – International Coach Federation.
Certificare: International Coach Federation validated training ACSTH(Approved Coach Specific Training Hours).

Grupul METACOACH de supervizare in coaching sistemic are drept obiectiv îndrumarea în formare şi acţiune a practicienilor confirmaţi pe două dimensiuni principale:
– dezvoltarea competenţei profesionale, creativitate în activitatea de coaching individual si de echipa;
– sprijin in gestionarea mai buna a dispozitivului profesional, de exemplu cresterea vânzările, îmbunătăţirea activitatii de marketing, stabilirea strategiilor de reuşită, relaţia cu banii, capacitatea de a lucra în reţea şi de a coopera cu colegi, de a scrie, de a publica etc.
« Supervizare sistemică MetaCOACH » formare pentru profesioniştii coaching-ului

Grupul METACOACH – Supervizare este o „reţea de asimilare prin învăţare” centrată pe practicarea coaching-lui sistemic individual si de echipa. Astfel:- Grupul este concret şi operaţional. Asimilarea coaching-ului se face în mod practic, prin comunicare şi interacţiune, prin modelare în situaţii de „rodaj”. – Grupul este un loc de învăţare împreună şi de experimentare a noi practici şi strategii profesionale, prin dialog şi mai ales, prin împărtăşirea unor instrumente de coaching sistemic individual şi de echipă. – Membrii grupului învaţă să practice confruntarea pozitivă a diferenţelor dintre ei, în spiritul respectului faţă de această diversitate. Se realizeaza astfel o reţea de schimburi interpersonale şi de sprijin profesional. – Structura grupului de Supervizare MetaCoach este concepută astfel încât să permită numeroase aplicaţii practice ale abordării sistemice la coaching-ul individual si de echipă. Programul cuprinde 10 sesiuni consecutive care se desfasoara pe parcursul unui an de zile.

Pentru inscriere, rugam contactati: Metasysteme Coaching SRL – Gabriela Mazilu gabi.mazilu@gmail.com; 0733 988 678

Despre Metasysteme Coaching

Metasysteme Coaching este o companie de consultanta ce reuneste profesiunile de coach si de consultant strategic si sistemic. Metasysteme Coaching este axata pe transformarea si dezvoltarea performantei masurabile a conducatorului, liderului, echipei de conducere din intreprinderi. Toate programele de formare si pregatire oferite de Metasysteme Coaching sunt certificate ACSTH(Approved Coach Specific Training Hours) de International Coach Federation.
Condusa de Alain Cardon, Metasysteme Coaching face parte dintr-o retea de profesionisti care, prin consiliere strategica sau prin coaching de lider si de echipa de conducere, sunt capabili sa indrume dezvoltarea intreprinderilor in Europa si in alte parti ale lumii.

Alain Cardon este Master Certified Coach in cadrul ICF(International Coach Federation). Apartenenta la ICF este o garantie a calitatii si a respectarii criteriilor etice si deontologice stabilite de aceasta organizatie, criterii care privesc atat coaching-ul individual si de lider, cat si coaching-ul de echipa de conducere si de intreprindere. Pe langa activitatea de formare de coach, Alain Cardon desfasoara, de asemenea, o activitate de cercetare si de aprofundare a practicii sistemice in domeniul coaching-ului de lider, de echipa de conducere si de intreprindere, materializata in publicarea unor articole si lucrari de specialitate.