Premiu de vis – o vacanta la Paris , acesta este rasplata pentru cel care va accepta provocarea lansata de www.licitatiijuridice.ro si va scrie cea mai inedita intamplare cu tenta juridica.
Toti cei care obisnuiesc sa-si petreaca timpul pe Facebook vor fi incantati sa afle ca pot participa la un concurs organizat prin intermediul celei mai apreciate retele de socializare. Competitia presupune postarea pe Wall-ul paginii LicitatiiJuridice a unei relatari dintr-o experienta memorabila legata de sistemul juridic romanesc si adunarea a cator mai multe Like-uri pana pe data de 07 aprilie.

Compania C&D Royal Brand si site-ul www.licitatiijuridice.ro anunta concursul primaverii!

Publicul este invitat sa acceseze pagina oficiala de Facebook Licitatii Juridice si sa impartaseasca cu toti membrii comunitatii o intamplare inedita pe care au trait-o sau au auzit-o, legata de justitia din Romania.

Pot participa la concurs toti cei care dau “like” paginii de Facebook Licitatii Juridice. Concursul va incepe dupa ce pagina va avea 20 000 de like-uri iar start-ul se va anunta pe pagina oficiala a site-ului.

“Dupa ce concursul va incepe, toti cei care au dat initial like sunt invitati sa posteze o intamplare cu tenta juridica- traita personal sau auzita. Va castiga intamplarea care are cele mai multe like-uri”, declara Raluca Lupu, responsabil PR www.licitatiijuridice.ro.

Participanti pot fi numai cetatenii romani cu pagina facebook din Romania sau din strainatate.

Toate inamplarile inedite înscrise pe platforma dedicată vor fi aprobate în concurs de echipa organizatorica, iar publicul va avea posibilitatea să voteze relatarile preferate si să desemneze câştigătorii.

In cadrul concursului vor fi inmanate urmatoarele premii:

Locul 1VACANTA DE PASTE LAPARIS 5 zile/4 noptiLocul 2

Telefon

Samsung GalaxyAceLocul 3

Telefon

HTC Sensation

Mai multe detalii legate de premiile oferite precum si regulamentul concursului, sunt disponibile www.licitatiijuridice.ro.

Despre Licitatiijuridice.ro

Creat de C&D Royal Brand, firma cu o experienta de peste 5 ani pe piata, Licitatiijuridice.ro este o platforma online menita sa ajute utilizatorii sa-si gaseasca asistenta juridica potrivita. Interfata prietenoasa a site-ului asigura utilizatorilor o experienta placuta si facila iar structura platformei permite interactivitatea necesara pentru ca acest concept sa functioneze. Pentru utilizatori sistemul este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.