Concursul Miss şi Mister Fit&Form este o idee cu totul nouă a Agenţiei Estetik Media, organizatoarea evenimentului Fit&Form Salon 2006, care va avea loc intre 20 şi 22 octombrie la Sala Palatului.
Miss şi Mister Fit&Form 2006

Tinerii care au peste 18 ani şi un corp de invidiat sunt invitaţi să se înscrie la Concursul Miss şi Mister Fit&Form care va avea loc pe 21 octombrie în cadrul celui mai important eveniment dedicat sportului şi frumuseţii. Înscrierile la concurs se pot face atât online pe www.fitform.ro, cât şi trimiţând o fotografie recentă, însoţită de datele personale până la data de 10 octombrie pe adresa Fit&Form, str. Buzeşti, nr. 61, bl. A6, sc. 1, et. 5, ap. 32, sector 1, Bucureşti.
Sunteţi invitaţi la un spectacol de excepţie, deoarece caracteristica principală a evenimentului este interactivitatea. Puteţi participa la demonstraţii sportive, şedinţe de aerobic, şedinţe de masaj, conferinţe pe teme legate de dietă, nutriţie, reiki, hatha yoga, mese rotunde, prezentări ale celor mai performante produse de slăbit şi îngrijire corporală.

La Fit&Form Salon 2006 ”punem silueta la punct” !

Despre Estetik Media

Estetik Media este agenţia care organizează evenimentele Estetika, Bambilonia, Fit & Form Salon, editează revistele LES NOUVELLES ESTHETIQUES şi FIT & FORM şi oferă o gamă largă de servicii de agenţie de publicitate.

Pentru relatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la: 317 72 72. Persoana de contact Andreea Coman, PR Assistant