Din 11 octombrie, compania aeriana Blue Air te provoaca sa-ti urmezi visul!
Zboara la Paris de trei ori pe saptamana, cu preturi incepand de la numai 38 EUR + taxe pentru un bilet dus-intors !
DESCOPERA PARISUL CU BLUE AIR

Aceasta noua destinatie face parte din campania de diversificare a rutelor pe care compania Blue Air a inceput-o in aceasta toamna. Alaturi de Paris, Blue Air propune pasagerilor sai alte noi destinatii: Madrid, Bratislava (Viena), Torino, Verona.

Pentru ca politica companiei plaseaza pe primul loc confortul si siguranta pasagerilor sai, Blue Air a adaugat flotei sale doua noi aeronave Boeing 737 de 136 si respectiv 123 de locuri. De asemenea, prin introducerea serviciului de duty – free la bord, Blue Air vine in intampinarea nevoilor tot mai diverse ale pasagerilor sai, oameni care apreciaza economia de timp si bani ca pe o investitie importanta.

Despre Blue Air

Blue Air Transport Aerian este singura companie aeriana low-cost 100% romaneasca.

Obiectivul companiei Blue Air este de a transforma calatoriiile aeriene intr-un serviciu cu adevarat accesibil tuturor categoriilor de calatori: biletul de avion este cu atat mai ieftin cu cat este cumparat mai din timp.

Aeronavele Boeing 737 cu care sunt operate cursele Blue Air decoleaza si aterizeaza pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa.