Ajutor Ucraina. OLX lansează o inițiativă urgentă de susținere a refugiaților ucraineni

Informare de presă

București, 2 martie 2022

OLX, lider al pieței locale de anunțuri generaliste și unul dintre cele mai vizitate site-uri din România, lansează o acțiune de susținere a populației afectate de războiul din Ucraina. Compania răspunde urgent crizei înregistrate la nivel internațional și se alătură, astfel, demersurilor impresionante de ajutorare a tuturor persoanelor dislocate din cauza acestui conflict.

Ajutor Ucraina este noua categorie din platforma OLX care va colecta anunțurile celor care pot da o mână de ajutor, de la persoane fizice la companii și ONG-uri din România, în încercarea de a se conecta cu persoanele care au nevoie imediată de asistență (materială, medicală, juridică etc.).

Așadar, în secțiunea recent inaugurată, anunțurile listate vor fi separate în două părți distincte: propunerile de ajutor și solicitările pentru diverse tipuri de sprijin. Fiecare dintre aceste anunțuri va putea fi asociat cu o anumită arie de interes, printre care:

OLX_Help Ukraine

  • Voluntariat (pentru cei care doresc să participe la variate activități de voluntariat sau cei care sunt în căutare de voluntari)
  • Transport (din partea persoanelor fizice și juridice)
  • Cazare (din partea persoanelor fizice și juridice)
  • Mâncare și provizii (restaurante,ONG-uri, rețele de bănci locale de alimente etc)
  • Donații electronice
  • Îngrijire copii (haine, încălțăminte, produse de igienă etc)
  • Asistență medicală (sub-categorie dedicată autorităților competente și instituțiilor cu atribuții în domeniu)
  • Asistență legală (sub-categorie dedicată autorităților competente și instituțiilor cu atribuții în domeniu)
  • Traduceri (din partea persoanelor fizice și juridice)
  • Îngrijire animale (adăpostire, mâncare, asistență veterinară)

Listarea anunțurilor pentru toate aceste domenii se va face în mod gratuit pe platforma OLX.

Despre OLX:

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât și din aplicațiile mobile pentru iOSAndroid.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *