Cum alegi corect florile pentru nunta?

Pe OkFlora gasesti cele mai frumoase aranjamente si buchete de flori pentru nunti. Alegerea florilor pentru nunta reprezinta un proces foarte complex si va fi necesar sa tii cont de mai multe elemente. Rochia miresei si tematica sunt doua detalii cruciale in alegerea celor mai frumoase flori.

Buchete de mireasa

Un prim sfat pe care ti-l putem oferi atunci cand alegi buchete de mireasa este sa tii cont in primul rand de personalitatea ta. Buchetul este accesoriul care te va reprezenta foarte bine si de aceea trebuie sa ii dai personalitate. Poti pune o panglica din rochia de mireasa pe care a purtat-o mama ta sau poti pune in buchet o bijuterie care sa aiba o semnificatie foarte speciala pentru tine.

Buchetele pentru mirese sunt cele mai intime aranjamente florale de la o nunta si de aceea ele trebuie sa fie foarte spectaculoase. Pe langa elemente personale, ele trebuie sa fie potrivite si cu decorul evenimentului, cu rochia sau cu inaltimea miresei. Buchetele rotunde, spre exemplu, sunt foarte elegante si sunt cele mai des alese. Sunt utilizate flori voluminoase, cum ar fi bujorii sau trandafirii. Poti alege insa si buchetele sub forma de cascada, care sunt potrivite pentru rochiile voluminoase. Buchetele formate din flori exotice sunt potrivite la nuntile moderne.

Aranjamente pentru nunta

In momentul in care alegi aranjamente nunta ar trebui sa tii cont de numarul de invitati, domnisoarele de onoare, tematica nuntii si daca alegi sau nu decorurile florale pentru mese. Poti amplasa pe fiecare masa flori atunci cand vrei ca decorul sa fie superb.

Pe OkFlora poti gasi cele mai frumoase flori si daca nu stii ce sa alegi poti apela la echipa de specialisti care te va indruma in alegerea celor mai frumoase si interesante flori. Daca nunta are loc toamna, poti opta pentru flori de toamna si culori specifice sezonului. Aceasta regula se aplica pentru orice anotimp. Daca ai ales o alta tematica sau nunta are un dress code anume, vei alege florile in functie de asta.

Poti asorta florile cu buchetul miresei, dar poti de asemenea sa ai florile si in ton cu rochiile domnisoarelor de onoare, le poti avea similare cu decorul de pe scaune si lista poate continua. Poti de asemenea sa ai flori care sa nu aiba legatura cu nimc si vor ele elementele centrale de decor ale salii si ale meselor.

In momentul in care alegi aranjamente florale tine cont de imaginea de ansamblu si vei reusi sa obtii cele mai bune rezultate. Florile sunt cele care anima atmosfera si care iti vor face toate pozele sa arate perfect.

Vei reusi astfel sa obtii un decor de care toti invitatii sa fie multumiti iar tu vei ramane cu cele mai frumoase amintiri.

Pentru a gasi aranjamentele perfecte si buchetul de flori ideal pentru mireasa, nu trebuie sa colinzi florariile. Este suficient sa intrii pe site-ul OkFlora si sa te inspiri sau sa gasesti florile preferate din multitudinea de produse. Ulterior mai trebuie doar sa faci comanda si ai rezolvat cu succes subiectul florilor iar tu poti trece mai departe la urmatoarea sectiune a planului de nunta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *