Ce rucsacuri barbati mi-am cumparat de pe Adona.ro

Imi plac rucsacurile, sunt accesoriile mele preferate si consider ca orice barbat ar trebui sa detina cel putin un rucsac barbati, pe care sa il poarte la orice iesire prin oras sau la serviciu. In ultimele zile mi-am dat seama ca rucsacurile mele sunt deja invechite, asa ca a fost timpul sa apelez la Adona.ro – site-ul meu preferat de incaltaminte si accesorii, pe care l-am descoperit acum cativa ani buni. Nu prea stiam ce vreau, dar a fost suficient sa ma delectez cu produsele disponibile, ca sa ma pot hotari asupra catorva produse.

Asadar, ce mi-am luat de pe Adona.ro? Mi-am luat un rucsac barbati Stephan – l-am ales pe acesta pentru ca este un rucsac foarte casual, supradimensionat. Modelul sau este unul simplu, practic si usor de asortat si imi permite sa il port atat in iesirile in oras, cat si in vacante. In partea din fata are un buzunar exterior incapator, dar si un compartiment interior in care ar putea incapea un laptop cu dimensiunea de pana la 16 inch. De asemenea, pot chiar sa car si documente A4 in el, tot datorita dimensiunilor sale generoase.

Bineinteles ca nu puteam sa nu imi cumpar un rucsac laptop nou, pe care sa il iau in fiecare zi la serviciu. Rucsacurile pentru laptopuri, de pe Adona.ro tin pasul cu tehnologia – acestea fac parte dintr-o noua generatie de rucsacuri gandite si adaptate ca sa te ajute sa fii mereu conectat. Aceste rucsacuri barbatesti sunt perfecte pentru birou sau iesirile in oras datorita designului modern, fiind foarte potrivite pentru o tinuta office-eleganta. Sigur o sa iti placa si faptul ca sunt dotate cu cablu USB si port extern, compartiment special cu protectie pentru laptop, husa de protectie impotriva ploii si buzunar ascuns pe spatele rucsacului.

Daca vreodata voi mai avea nevoie de alte accesorii masculine, cu siguranta voi apela tot la Adona.ro, deoarece ma pot bucura de transport gratuit al coletului. In plus, acestea sosesc foarte repede, deci nu trebuie sa astept o vesnicie, ca sa ma pot bucura de produsele mult dorite. Eu sunt clientul lor fidel si ii recomand oricand am aceasta ocazie!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *