Oferta de tabere internationale 2018 lansata de Mirunette

Cu 2 luni ramase pana la Craciun, Mirunette Interntional Education a pregatit deja programele taberelor internationale de grup pentru vara 2018!

Oferta de tabere Mirunette include destinatii europene precum Anglia, Irlanda sau Scotia!
Taberele Mirunette pentru vara 2018 pastreaza locatii consacrate – faimoasele Oxford, Cambridge sau Londra, dar ofera si noi destinatii, ideale pentru cei care isi doresc un campus tipic britanic.

New York, Los Angeles si Miami raman si anul acesta printre cele mai iubite destinatii in randul tinerilor adolescenti! Taberele in SUA se adreseaza celor ce doresc sa exerseze limba engleza printre studenti americani si sa fie parte a unui program de predare interesant si diferit.

O tabara de grup este cea mai buna ocazie pentru imbunatatirea nivelului de limba straina si pentru a cunoaste copii din toate colturile lumii! Taberele Mirunette se desfasoara intr- un mediu international, in cadrul caruia participantii invata o limba straina, viziteaza, se plimba si se distreaza! Timp de doua saptamani acestia vor experimenta viata unui elev international intr-un campus de poveste!

Aceste programe sunt recomandate elevilor ce pleaca pentru prima data neinsotiti de parinti. Pe perioada sederii, profesorul insotitor va prelua atributiile necesare pentru acomodarea copiilor, va urmari buna dispozitie a acestora si integrarea lor intr-un mediu nou, international si multicultural.

Site-ul nostru va asteapta cu detalii legate de toate taberele de grup: Juniori in UKTineri in UK si Tineri in SUA!

Pentru cei mai independenti, ce doresc sa relationeze exclusiv intr-o limba straina, Mirunette recomanda una din taberele individuale, fara insotitor, de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana sau chineza!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *