Cat de dificila este alegerea unei lenjerii de pat?

Intalnim lenjerii de pat de lux in orice locuinta. Unii au lenjerii de pat de calitate mai putin buna, altii lenjerii de pat copii. Fiecare persoana alege in functie de bugetul de care dispune, dar si in functie de preferintele pe care le are.
Exista si oameni care nu dau importanta calitatii lenjeriei de pat si sunt total indiferenti, dar si oameni care le aleg cu mare grija.

Nu stiu cum esti tu, insa eu sunt foarte atenta atunci cand imi cumpar o lenjerie de pat. Nu ma simt confortabil in orice lenjerie de pat, fapt pentru care de multe ori alegerea unei lenjerii de pat este destul de dificila. Nu cumpar orice si de oriunde.
Exclud din start magazinele stationare. Foarte rar imi cumpar din ele lenjerii de pat. Le prefer pe cele online, mai exact prefer magazinul online Asternuturisiprosoape.ro. Am vreo 3 ani de cand imi cumpar doar de aici lenjeriile de pat.

Pentru mine nu e foarte greu de ales, dar nici foarte simplu. In primul rand sunt foarte atenta la dimensiunile si la compozitia materialelor. Daca nu aleg dimensiunile potrivite si materialele potrivite, calitatea somnului meu nu este cea dorita. E incomod sa dormi cu pilota intr-o fata de pilota prea mare sau prea mica, e incomod sa ai un cearsaf de pat mai mic decat salteaua sau fete de perna patrate atunci cand ai perne dreptunghiulare. Totodata mi-e incomod sa dorm pe lejerii care nu sunt fabricate din bumbac sau din matase. Acestea sunt favoritele mele si ele imi ofera un somn de calitate.

De multe ori mi-e greu sa aleg imprimeul lenjeriei de pat, deoarece sunt o multime de modele care indeplinesc cerinele mele. Uneori imi vine sa cumpar 2-3 lenjerii de pat, pentru ca nu ma pot hotari in privinta modelului. Imprimeul ales dupa placul meu imi da o stare placuta atunci cand intru in dormitor si atunci cand ma bag in pat.
Daca si tu ai nevoie de noi lenjerii de pat, alege-le cu grija. Alege totul in asa fel incat sa ai un somn linistit si lenjeria de pat sa nu iti afecteze calitatea somnului.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *