Piata imobiliara in plina ascensiune: romanii nu mai pun accent pe pret cand isi cumpara o locuinta

Recent, Imobiliare.ro a furnizat rezultatele unui studiu efectuat in parteneriat cu Synaptic Intelligence, prin care a fost cercetat gradul de interes pe care il au romanii fata de achizitionarea, vanzarea sau inchirierea unui apartament.
Se pare ca piata imobiliara este in continua crestere, avand in vedere faptul ca, dupa cum reiese din concluzia cercetarii, 1 din 3 romani care locuiesc in cele mai mari 6 orase din tara isi manifesta interesul de a incheia o tranzactie imobiliara.

Etapa in care se afla la momentul actual piata imobiliara din Romania aduce avantaje multiple celor care isi ofera locuintele spre vanzare sau inchiriere. Cumparatorii aloca mult mai mult timp cautarilor unui apartament si, in acelasi timp, ei sunt preocupati mai putin de pret, asa incat cauta sa achizitioneze apartamente noi, in locul celor care au mai avut si alti proprietari.

“Remarcăm creșterea interesului pentru achiziția de locuințe nou-construite, care a ajuns la finalul lui 2016 la o cotă de 46,1% din total; spre comparație, ponderea celor interesați specific de apartamente vechi este de 12,7%, în vreme ce 41,2% dintre potențialii clienți ar fi dispuși să cumpere orice tip de proprietate”, a declarat Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

Citta Residence este un nou complex rezidential localizat in zona Pantelimon din Bucuresti. Prin intermediul Nuscocitta, pot fi achizitionate apartamente cu 2 camere si cu 3 camere, in blocuri noi care ofera o serie de facilitati, printre care: parcare, spatii verzi si locuri de joaca, dar si spatii comerciale.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *