Cum sa-ti protejezi masina de uzura accentuata?

Desi nu este usor sa-ti achizitionezi o masina si cu atat mai mult sa o intreti la standarde normale, multi soferi isi bat joc de acestea fara ca macar sa fie constienti de raul pe care il fac.
Cum sa-ti protejezi masina de uzura accentuata?
Fie că vorbim de mituri din popor, de nepăsare sau de ignoranţă pur şi simplu, protecţia automobilelor pe termen mediu şi lung este o noţiune relativă pentru mulţi dintre soferi care nu “asculta” semnalele de uzura ale masinii lor. Masina este compusa din numeroase piese auto, fiecare cu functia si indatorirea ei, iar slabirea, ruperea sau absenta unei poate pune in pericol vietile omenesti participante la trafic.

Gabaritul fiecarui vehicul in parte nu scade sau accentueaza pericolul de pe sosele, fiind martori zilnic la pagubele uriase care se pot produce in urma unui accident in care au fost implicate chiar masini mici. Pe de alta parte, din cauza greutatii si a felului in care sunt fabricate si autoutilitarele pot produce pe sosele mari avarii. Situatii ca acestea au loc cand lipsesc anumite piese camion din structura vehiculului, cand revizia nu este efectuata la timp sau cand neatentia intervine la volan.

Nu asteptati ca uzura pieselor sa ajunga la un grad avansat. Verificarea periodica a masinii si dotarea acesteia cu piese ieftine nu duce la nimic bun. Termenul de viata al autoturismului va fi scurtat iar bugetul dumneavoastra va suferi de-a lungul anilor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *