Sambata, in cadrul intalnirilor regulate din Parcul Gradina Icoanei, membrii asociatiei noastre au avut ocazia sa joace cu cativa francezi experimentati.

Cele patru echipe (2 din Romania: Andrei-Radu si Marian-Eugen, 2 din Franta: Cristina-Medhi, Ian-Fabrice) s-au infruntat pe parcursul a aproximativ trei ore. Clasamentul la finalul celor 180 de minute de joc a fost: Ian-Fabrice, locul 1 cu 3 meciuri castigate si 39 de puncte, Cristina-Medhi, locul 2 cu 1 meci castigat si 36 de puncte, Marian-Eugen, locul 3 cu 1 meci castigat si 25 de puncte iar pe locul 4 s-a clasat echipa Andrei-Radu cu 1 meci castigat si 22 de puncte. Astfel, cele doua echipe ale reprezentantilor francezi au cumulat 75 de puncte, obtinand o victorie relaxata in fata colegilor nostri.

Invitam si alti pasionati ai acestor meciuri de petanque sa ni se alature, sambata, la orele 15:00 in parcul Gradina Icoanei din Capitala.

Despre Asociatia de Petanque din Romania

Asociatia Petanque Romania isi propune sa implementeze jocul de Petanque in Romania, sa elaboreze programe si strategii pentru dezvoltarea jocului de Petanque in Romania si sa organizeze competitii pentru toate categoriile de varsta.