In perioada 1 decembrie 2005 – 15 martie 2006, www.best-tourism.com, site-ul cu cea mai dinamica crestere din turismul romanesc, ofera tuturor facilitatilor turistice posibilitatea de a beneficia de propriu site de internet gratuit, in completarea pachetului de servicii EXTRA.

Practic astfel cu doar 20 RON/luna beneficiind de urmataoarele servicii de promovare:
•Datele de contact: localitate, adresa, numar de telefon
•Descriere in format standardizat a facilitatilor oferite
•Pana la 10 poze color, alese de dumneavoastra.
•Pagina de internet proprie si adresa de e-mail prin intermediul domeniului best-tourism.com.
Pagina de internet va fi generata automat de catre www.best-tourism.com, textul urmand a fi preluat automat din informatia introdusa de catre detinatorul contului pentru prezentarea pensiunii. Adresa site-ului va fi de forma: www.best-tourism.com/nume-pensiune.
Mai mult, in aceeasi perioada oferim si pensiunilor cu abonament gratuit posibilitatea sa isi incarce o poza de prezentare a pensiunii pe site, oferind astfel celor peste 5.000 de vizitatori ai site-ului posibilitatea de a-si face o impresie mult mai completa asupra ofertei lor.
www.best-tourism.com este cel mai site-ul cu cea mai accentuata dinamica a cresterii din turismul romanesc, fiind vizitat de peste 5.000 de vizitatori pe luna si avand 1.000 de facilitati de cazare inscrise in baza de date iarobiectivele pe termen mediu vizeaza atingerea in termen de un an a cel putin 3.000 de pensiuni inscrise si 15.000 de vizitatori unici pe luna.

Peste 1000 de facilitate turistice din intreaga tara au ales www.best-tourism.com