CNIPMMR, confederatie patronala reprezentativa la nivel national, organizeaza pe data de 21 octombrie 2011, la sediul CNIPMMR, Seminarul National cu tema “Aplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii aduse prin Legea nr. 40/2011, angajarea raspunderii disciplinare si procedura concedierii (colective si individuale)”, care se adreseaza intreprinzatorilor, managerilor si specialistilor.

Seminarul National este 90% aplicativ si asigura in premiera la nivel national:

Informarea completa a participantilor cu privire la: aplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii aduse prin Legea nr. 40/2011;cadrul legal si procedura angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor; cadrul legal si procedura angajarii concedierii individuale si colective; cadrul legal si bunele practici la nivel national si european.Rezolvarea de spete, prezentarea de cazuri aplicative si bune practici in domeniul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor si aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.Dobandirea de abilitati practice, modele si formulare cadru pentru actiunile necesare a fi initiate in scopul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor sau aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.Rezolvarea unei probleme punctuale a fiecarui participant la seminar in domeniul relatiilor de munca;Posibilitatea sesizarii problemelor in domeniul relatiilor de munca si formularea de propuneri de imbunatatire a cadrului legislativ, administrativ si judiciar, care vor fi prezentate de CNIPMMR autoritatilor publice competente.

Taxa de participare este 500 lei/participant, la care se adauga TVA de 24% (620 lei, cu TVA inclus), care trebuie achitata pana cel tarziu la data de 20.10.2011 si cuprinde: suport de curs, pe CD; caiet de seminar, cu modele si formulare cadru privind raspunderea disciplinara si concedierea individuala si colectiva, pe CD; certificat de participare si bonusuri (bonus practic: rezolvarea unei probleme punctuale a participantului, alte bonusuri), tratatie 2 pauze si Dejun bufet international.Reducere 10 % din taxa de participare pentru inscrierea si incasarea taxei de participare pana la data de 14.10.2011.

Bonus platinium: In cadrul seminarului vor fi prezentate bune practici manageriale in viziunea Domnului profesor universitar doctor Ovidiu Nicolescu, Presedintele CNIPMMR.

Pentru relatii suplimentare referitoare la acest eveniment persoana de contact este D-ra Oana Dasca, Sef Departament Comunicare CNIPMMR, telefon: +4-021.312.68.93; fax +4-021.312.66.08; mob. +4-0745.343.224, e-mail:pr@cnipmmr.ro,office@cnipmmr.ro.

Despre CNIPMMR

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri, non-guvernamentală, apolitică şi non profit. CNIPMMR participă la toate structurile de dialog social tripartit la nivel naţional şi local, precum şi la negocierea contractului colectiv de muncă unic la nivel naţional şi desfăşoară activităţi deosebit de importante pentru susţinerea intereselor IMM-urilor, fiind recunoscută ca organizaţie de utilitate publică. La nivel internaţional, CNIPMMR este membru în Uniunea Europeană a Artizanatului şi a IMM-urilor (UEAPME), în Asociaţia Mondială pentru IMM-uri (WASME), în Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, în Consiliul European pentru Întreprinderi Mici (ECSB) şi participă la dialogul social european (având un reprezentant în cadrul Comitetului Economic şi Social European), precum şi la activitatea Grupului de experti FP7 şi în cadrul Enterprise Policy Group – Business Chamber.