CNIPMMR, confederatie patronala reprezentativa la nivel national, organizeaza pe data de 21 octombrie 2011, la sediul CNIPMMR, Seminarul National cu tema ÔÇťAplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii aduse prin Legea nr. 40/2011, angajarea raspunderii disciplinare si procedura concedierii (colective si individuale)ÔÇŁ, care se adreseaza intreprinzatorilor, managerilor si specialistilor.

Seminarul National este 90% aplicativ si asigura in premiera la nivel national:

Informarea completa a participantilor cu privire la: aplicarea corecta a modificarilor Codului Muncii aduse prin Legea nr. 40/2011;cadrul legal si procedura angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor; cadrul legal si procedura angajarii concedierii individuale si colective; cadrul legal si bunele practici la nivel national si european.Rezolvarea de spete, prezentarea de cazuri aplicative si bune practici in domeniul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor si aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.Dobandirea de abilitati practice, modele si formulare cadru pentru actiunile necesare a fi initiate in scopul angajarii raspunderii disciplinare a salariatilor sau aplicarii procedurilor concedierii colective/individuale.Rezolvarea unei probleme punctuale a fiecarui participant la seminar in domeniul relatiilor de munca;Posibilitatea sesizarii problemelor in domeniul relatiilor de munca si formularea de propuneri de imbunatatire a cadrului legislativ, administrativ si judiciar, care vor fi prezentate de CNIPMMR autoritatilor publice competente.

Taxa de participare este 500 lei/participant, la care se adauga TVA de 24% (620 lei, cu TVA inclus), care trebuie achitata pana cel tarziu la data de 20.10.2011 si cuprinde: suport de curs, pe CD; caiet de seminar, cu modele si formulare cadru privind raspunderea disciplinara si concedierea individuala si colectiva, pe CD; certificat de participare si bonusuri (bonus practic: rezolvarea unei probleme punctuale a participantului, alte bonusuri), tratatie 2 pauze si Dejun bufet international.Reducere 10 % din taxa de participare pentru inscrierea si incasarea taxei de participare pana la data de 14.10.2011.

Bonus platinium: In cadrul seminarului vor fi prezentate bune practici manageriale in viziunea Domnului profesor universitar doctor Ovidiu Nicolescu, Presedintele CNIPMMR.

Pentru relatii suplimentare referitoare la acest eveniment persoana de contact este D-ra Oana Dasca, Sef Departament Comunicare CNIPMMR, telefon: +4-021.312.68.93; fax +4-021.312.66.08; mob. +4-0745.343.224, e-mail:pr@cnipmmr.ro,office@cnipmmr.ro.

Despre CNIPMMR

Consiliul Na┼úional al ├Äntreprinderilor Private Mici ┼či Mijlocii din Rom├ónia (CNIPMMR) este o confedera┼úie patronal─â reprezentativ─â la nivel na┼úional pentru IMM-uri, non-guvernamental─â, apolitic─â ┼či non profit. CNIPMMR particip─â la toate structurile de dialog social tripartit la nivel na┼úional ┼či local, precum ┼či la negocierea contractului colectiv de munc─â unic la nivel na┼úional ┼či desf─â┼čoar─â activit─â┼úi deosebit de importante pentru sus┼úinerea intereselor IMM-urilor, fiind recunoscut─â ca organiza┼úie de utilitate public─â. La nivel interna┼úional, CNIPMMR este membru ├«n Uniunea European─â a Artizanatului ┼či a IMM-urilor (UEAPME), ├«n Asocia┼úia Mondial─â pentru IMM-uri (WASME), ├«n Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, ├«n Consiliul European pentru ├Äntreprinderi Mici (ECSB) ┼či particip─â la dialogul social european (av├ónd un reprezentant ├«n cadrul Comitetului Economic ┼či Social European), precum ┼či la activitatea Grupului de experti FP7 ┼či ├«n cadrul Enterprise Policy Group – Business Chamber.