Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ aşteptă copiii cu vârstele cuprinse între 8 și 12 ani, la ultimul modul al programului Aventura Dezvoltării organizat în perioada 11 mai – 1 iunie 2014.
Micul Antreprenor

În cadrul modulului Micul Antreprenor , copiii vor intra în contact cu diverse noțiuni financiare, vor identifica elementele care definesc un lider, vor descoperi și vor exersa, prin intermediul unui joc în care vor realiza un proiect, abilitățile pe care ar trebui sa le dețină un manager adevărat.

Modul este structurat în 4 sedinţe care se vor desfășura în fiecare dintre Duminicile din 11, 18, 25 mai și 1 iunie, între orele 10.30 – 12.30, fiind coordonate de către Daniela Stanciu – trainer curs și ateliere.

Costurile de participare sunt de 220 Ron/participant sau 200 Ron/participant – pentru cei care au mai participat la un alt modul din Aventura Dezvoltării, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant.

Înscrierea și rezervarea locurilor se face pe adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau la telefon 021.305.60.31.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning, EmailWing, Delaco Fan Brânză

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, BBC Science World, Zile şi Nopţi, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, 7 Pitici, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Zeppelin, Revista Ioana, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania – Portalul educației din România, HotNews, SmartWoman.

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.