Perioada cursului: 23-25 martie si 30 martie – 1 aprilie 2012
Curs Manager de proiect powered by Schultz Consulting

Ce trebuie să știi despre cursul de Manager de Proiect creat de Schultz Consulting este că acesta nu este doar un alt curs de manager de proiect.

Este cursul cu aplicabilitatea cea mai mare de pe piață în momentul acesta.

Asta pentru că sunt valorizate ideile și nevoile de dezvoltare ale participanților din sală. Realismul și pragmatismul instrumentelor fac ca nivelul de cristalizare și planificare a ideii de proiect a fiecărui participant să fie unul foarte mare la sfârșitul cursului.

Sugestiile și recomandările date de trainerii nostri vin din experiența directă ca manager de proiect pentru proiecte finanțate din fonduri structurale, PHARE, autofinanțare sau finanțare privată.

Cadrul deschis și onest de contribuție, transfer de bune practici, de know-how nu sunt doar moduri de lucru pentru noi, sunt valori în sine.

Axioma de la care pornim este Participantul ca Manager de proiect. Și e lesne de înțeles în acest sens că abilitățile dezvoltate sunt integrate direct în domeniul de activitate al fiecărui participant. Viziunea participantului cu privire la ideea sa de proiect prinde claritate și adaptabilitatea pentru piața din România.

Și asta nu s-ar putea întâmpla dacă flexibilitatea și expertiza trainerilor nostri n-ar fi fost dobândită prin experiență.

În urma absolvirii acestui curs, participanţii vor primi un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei şi Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

Certificatul recunoaşte competenţele necesare practicării meseriei de manager de proiect – cod COR 242101.

Alături de certificatul CNFPA, fiecare participant va primi şi un certificat Europass.

Principalele beneficii: Cunoaşterea unor exemple concrete de proiecte de succes; Dezvoltarea abilitaţilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect; Dezvoltarea abilitaţii de a identifica corect o problemă, de a dezvolta o idee de proiect şi de a o încadra într-un Program Operaţional în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile din Fonduri Structurale; Creşterea capacităţii de a întelege şi de a răspunde cerinţelor clientului / beneficiarilor proiectului prin includerea în cadrul cursului a unui modul dedicat negocierii şi luării deciziilor în proiecte;Perioada cursului: 23-25 martie si 30 martie – 1 aprilie 2012Locul de desfăşurare: Sediul SCHULTZ CONSULTING, str. Rondă, nr. 8 bis, sector 2; Bucuresti Taxa de participare: 1400 RON/persoana (1200 RON taxă curs şi 200 RON taxă examen certificare).Taxa de participare nu conţine TVA, pentru că Schultz Consulting nu este plătitoare de TVA.Participanţilor la alte cursuri Schultz Consulting le oferim un discount de 10%.Taxa se poate achita în doua tranşe (50% inainte de începerea cursului şi 50% inainte de susţinerea examenului de absolvire)- Oferim discount pentru grupuri mai mari de 3 persoane –REDUCERILE NU SE CUMULEAZĂ Persoanele interesate vor trimite documentele necesare înscrierii, până ladata de 21 martie 2012 la adresa de e-mail alina.mihalache@schultz.ro; fax: 021 315 65 48

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului. Misiunea companiei noastre este de a oferi competenţe la standarde de excelenţă.Ingredientele pe care ne bazăm sunt: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experenţială de formare, instruire a adulţilor.