Perioada cursului: 23-25 martie si 30 martie ÔÇô 1 aprilie 2012
Curs Manager de proiect powered by Schultz Consulting

Ce trebuie să știi despre cursul de Manager de Proiect creat de Schultz Consulting este că acesta nu este doar un alt curs de manager de proiect.

Este cursul cu aplicabilitatea cea mai mare de pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Asta pentru c─â sunt valorizate ideile ╚Öi nevoile de dezvoltare ale participan╚Ťilor din sal─â. Realismul ╚Öi pragmatismul instrumentelor fac ca nivelul de cristalizare ╚Öi planificare a ideii de proiect a fiec─ârui participant s─â fie unul foarte mare la sf├ór╚Öitul cursului.

Sugestiile ╚Öi recomand─ârile date de trainerii nostri vin din experien╚Ťa direct─â ca manager de proiect pentru proiecte finan╚Ťate din fonduri structurale, PHARE, autofinan╚Ťare sau finan╚Ťare privat─â.

Cadrul deschis ╚Öi onest de contribu╚Ťie, transfer de bune practici, de know-how nu sunt doar moduri de lucru pentru noi, sunt valori ├«n sine.

Axioma de la care pornim este Participantul ca Manager de proiect. ╚śi e lesne de ├«n╚Ťeles ├«n acest sens c─â abilit─â╚Ťile dezvoltate sunt integrate direct ├«n domeniul de activitate al fiec─ârui participant. Viziunea participantului cu privire la ideea sa de proiect prinde claritate ╚Öi adaptabilitatea pentru pia╚Ťa din Rom├ónia.

╚śi asta nu s-ar putea ├«nt├ómpla dac─â flexibilitatea ╚Öi expertiza trainerilor nostri n-ar fi fost dob├óndit─â prin experien╚Ť─â.

├Än urma absolvirii acestui curs, participan┼úii vor primi un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei ┼či Consiliul Na┼úional de Formare Profesional─â a Adul┼úilor.

Certificatul recunoa┼čte competen┼úele necesare practic─ârii meseriei de manager de proiect – cod COR 242101.

Al─âturi de certificatul CNFPA, fiecare participant va primi ┼či un certificat Europass.

Principalele beneficii:´â╝ Cunoa┼čterea unor exemple concrete de proiecte de succes;´â╝ Dezvoltarea abilita┼úilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect;´â╝ Dezvoltarea abilita┼úii de a identifica corect o problem─â, de a dezvolta o idee de proiect ┼či de a o ├«ncadra ├«ntr-un Program Opera┼úional ├«n vederea ob┼úinerii unei finan┼ú─âri nerambursabile din Fonduri Structurale;´â╝ Cre┼čterea capacit─â┼úii de a ├«ntelege ┼či de a r─âspunde cerin┼úelor clientului / beneficiarilor proiectului prin includerea ├«n cadrul cursului a unui modul dedicat negocierii ┼či lu─ârii deciziilor ├«n proiecte;Perioada cursului: 23-25 martie si 30 martie ÔÇô 1 aprilie 2012Locul de desf─â┼čurare: Sediul SCHULTZ CONSULTING, str. Rond─â, nr. 8 bis, sector 2; Bucuresti Taxa de participare: 1400 RON/persoana (1200 RON tax─â curs ┼či 200 RON tax─â examen certificare).Taxa de participare nu con┼úine TVA, pentru c─â Schultz Consulting nu este pl─âtitoare de TVA.Participan┼úilor la alte cursuri Schultz Consulting le oferim un discount de 10%.Taxa se poate achita ├«n doua tran┼če (50% inainte de ├«nceperea cursului ┼či 50% inainte de sus┼úinerea examenului de absolvire)- Oferim discount pentru grupuri mai mari de 3 persoane ÔÇôREDUCERILE NU SE CUMULEAZ─é Persoanele interesate vor trimite documentele necesare ├«nscrierii, p├ón─â ladata de 21 martie 2012 la adresa de e-mail alina.mihalache@schultz.ro; fax: 021 315 65 48

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamic─â de consultan┼ú─â ┼či training ├«n diferite domenii precum: dezvoltare institu┼úional─â,comunicare, lucru ├«n echip─â, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului. Misiunea companiei noastre este de a oferi competen┼úe la standarde de excelen┼ú─â.Ingredientele pe care ne baz─âm sunt: optimizarea cuno┼čtin┼úelor, dezvoltarea abilit─â┼úilor ┼či formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ┼čtiin┼úele comportamentale aplicate prin metoda experen┼úial─â de formare, instruire a adul┼úilor.