doc 1 Bucureşti,România, Septembrie, 2017 – Creative Technology, unul dintre pionierii soluţiilor audio, precum şi jucător important pe piața echipamentelor de divertisment digital, a lansat în România o serie de noi produse, printre care se numără plăci de sunet externe, caști wireless, boxe portabile, precum şi noi gear-uri de gaming.

Plăci de sunet externe Sound Blaster
Din binecunoscuta gama, Creative aduce în România modele Sound Blaster PLAY! 3, Sound Blaster Omni Surround 5.1 și Sound Blaster X7.
Sound Blaster PLAY! 3 este o placă de sunet cu conectare prin USB, care oferă atât un convertor analogic digital, cât și un amplificator pentru căști.

Sound Blaster X7 reprezintă ultimul upgrade pentru pro-gameri și entuziaști audio. Acest echipament audio de înaltă rezoluție (HRA) funcționează ca un USB DAC extern și amplificator audio puternic, conectivitate Bluetooth cu latență redusă și decodor Dolby Digital.
De asemenea, microfonul încorporat(CrystalVoice™), oferă o înregistrare vocală clară, oferind totodată și o intrare de 3,5 mm pentru microfon.
Caști wireless
Din segmentul de căşti wireless, compania oferă modelele Aurvana® Platinum și Aurvana® Gold , Creative Hitz WP380, Sound Blaster JAM ȘI Creative Outlier Sports.
Aurvana® Platinum și Aurvana® Gold este setul premium de căști Creative, care oferă un sunet de înaltă performanță. Trebuie menţionat aici existenţa funcţiei ShareMe, o tehnologie avansată care permite conectarea simultană la aceeaşi sursă de semnal audio, a două căşti wireless Creative cu funcții ShareMe. Căștile Creative Aurvana Platinum și Aurvana Gold includ și alte caracteristici impresionante, cum ar fi conectivitatea Tap & Play Near Field Communication (NFC), anularea zgomotului activ, conectivitatea Creative Multipoint și suport pentru codec-uri avansate Bluetooth.
Creative Hitz WP380 dispune de multe dintre tehnologiile avansate incluse și în gama Creative Premium Aurvana. Astfel, regăsim şi aici noua tehnologie ShareMe și interfața de comunicare Near Field Communication (NFC).
Caștile dispun de Tap & Play Near Field Communication, suport pentru codecurile Bluetooth avansate şi posibilitatea de conectare simultană la două dispozitive inteligente, cum ar fi un smartphone/tabletă. Cu aceste capacități avansate, Creative Hitz WP380 este una dintre cele avansate căști wireless din piață.
Sound Blaster JAM au conectare prin Bluetooth, sunt ușoare și puternice, au o autonomie mare, oferind utilizatorilor de smartphone un sunet perfect pentru muzică, filme, jocuri și comunicații în mișcare.
Boxe portabile
Noile model din gama Creative Technologies includ o serie de produse din care fac parte modelele Sound Blaster Free, Creative MUVO 2c, Creative MUVO 2, Creative Halo, Sound Blaster Roar Pro, Creative iRoar Go și Creative Woof3.
Sound Blaster FRee este o boxă portabilă multifuncțională cu conectivitate Bluetooth și radiatoare pasive duble, care oferă un sunet excelent cu un bas puternic.
Sound Blaster FRee poate fi plasată atât orizontal pentru redare stereo, cât şi vertical pentru sunet de 360 de grade. Acest difuzor puternic, dar ușor, are formă cilindrică și este suficient de mic pentru a se potrivi perfect utilizatorului dinamic. Boxa este rezistentă la umezeală şi integrează un player MP3, ideal pentru redare autonomă a melodiilor preferate, folosind doar un simplu card microSD de până la 32 GB.
Boxele Creative MUVO 2 si 2c sunt două difuzoare capabile să reziste foarte bine la praf şi stropi de apă. Difuzoarele sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor de smartphone și tablete o soluție mică, dar puternică. Atât MUVO 2 cât și 2c permite utilizatorilor să conecteze un al doilea difuzor wireless pentru a acoperi o zonă mai mare.

Creative Halo oferă performanțe audio impresionante și o experienţă vizuală de neegalat. Utilizatorii pot alege dintre cele 12 modele de efect halo care pot fi activate prin apăsarea unui buton. Sub capotă, Creative Halo dispune și de un woofer pasiv, oferind un sunet surprinzător cu bas puternic. Panoul frontal luminos are un design minimalist, futurist, care pare să provină dintr-un film sci-fi.
Sound Blaster Roar Pro este o boxă puternică, compactă, cu conectivitate Bluetooth, realizată pentru divertisment audio și utilizare profesională.
În comparație cu Sound Blaster Roar Classic, Sound Blaster Roar Pro oferă caracteristici îmbunătățite pentru o performanță audio mai bună, o durată de viață a bateriei de până la 10 ore și un comutator de diapozitive care permite utilizatorilor să selecteze diferite profiluri audio (Warm, Neutral și Energetic).
Deși este mică și compactă, boxa are de fapt 5 ieșiri, un subwoofer şi difuzoare duale de înaltă frecvență.
Gaming
Creative aduce în România și o gamă de dispozitive pentru gaming, din care fac parte Sound BlasterX Siege M04 Precision Gaming Mouse, Sound BlasterX Katana Multi-channel Gaming Soundbar, Sound Blaster Vanguard K08 RGB Mechanical Gaming Keyboard, boxele Sound BlasterX Kratos S5 și S3, căștile Sound BlasterX H7 Tournament Edition, Sound BlasterX AlphaPad și Sound BlasterX H5- Professional Analog Gaming Headset.

Sound BlasterX Siege M04 Precision Gaming Mouse are la bază un senzor PixArt PMW3360 IR și un MCU de 32 de biți de mare viteză şi se mândrește cu o viteză de interogare de 1000 Hz și 12000 DPI nativ. Modelul are 7 butoane complet programabile, inclusiv un buton de sniper dedicat și un comutator DPI cu 3 nivele.
Sound BlasterX Vanguard K08 este prima tastatură de jocuri creată de producător. Ea dispune de switch-uri mecanice personalizate, dezvoltate împreună cu OMRON.
Cu o durată de viață de 70 de milioane de acționări, tastele sunt ultra-responsive și construite pentru a rezista. Acestea sunt optimizate pentru a funcționa cu 25% mai rapid, astfel încât jucătorii să poată declanșa comenzi la o viteză mai mare și să execute mai multe apăsări de taste, totul cu mai puține erori.
image002
Produsele lansate sunt disponibile prin intermediul partenerului local, MGT Educational.