Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout lanseaza Vineri 23 Martie, cu sprijinul Radio ZU, primul produs disponibil online.
Voucherul Cadou poate fi utilizat pentru achizitionarea de produse si servicii in oricare din unitatile Chocolat Group.
Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout

Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout
Aceasta actiune vine ca o consecinta fireasca a faptului ca produsele Chocolat se bucura de aprecierea unui segment de piata in continua crestere. Este o prima etapa dintr-un amplu proces de implementare a produselor Chocolat pe piata online.

Cristian Lucian Marin Sales & Marketing Manager

Vineri 23 Martie, Chocolat Group face primul pas pe piata online ca etapa pregatitoare dintr-un proces mai amplu de implementare a sistemului de vanzari online.

Acest proces de extindere are in vedere la momentul implementarii etapei finale acoperirea unui segment de piata foarte ocupat cu activitati profesionale care nu-i permite sa se bucure de micile placeri generate de savurarea produselor noastre.

Ca prim pas pe piata online, Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout a decis sa implementeze un Voucher Cadou care poate fi achizitionat de firme sau persoane fizice cu scopul de a rasplati activitatea depusa in institutie sau ca un semn de apreciere in general.

Voucherele vor putea fi achizitionate atat prin comanda pe site-ul oficial http://chocolat.com.ro/ro/ cat si direct din locatiile Chocolat Group.

Despre Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout

Fondat in anul 2006, cu o structura de capital 50% Romanesc si 50% Belgian, privat, Chocolat Createur de Gout, a devenit anul trecut Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout, in urma unui proces de extindere care a inclus dezvoltarea a doua restaurante, pe Bulevardul Victoriei nr. 12, intrarea Stavropoleos si respectiv Piata Dorobanti, Str. Radu Beller nr. 13. Chocolat Group are un numar de 100 de angajati. Cifra de afaceri, in ultimii trei ani, a fost in continua crestere, de la 2,64 mil lei in 2009, 3,4 mil lei in 2010 si respectiv 4,13 mil lei in 2011 cu o estimare de crestere pana la 8 mil lei in 2012, estimare ce vine in urma analizei evolutiei cifrelor pe primul trimestru.