Francis On My Mind este prima artistă din România inclusă în proiectul global Samsung Music Galaxy Thursday

  • Creat împreună cu Universal Music Group, proiectul Samsung Music Galaxy Thursday aduce în premieră single-uri, interviuri, concerte și imagini din culise cu artiști din toată lumea
  • Prezența artistei Francis On My Mind în proiect a fost marcată de interpretarea live a melodiei Circle of Love care poate fi urmărită aici

 

Samsung continuă programul prin care susține artiștii proaspăt lansați din toată lumea, Music Galaxy Thursday, și pe plan local. Prima artistă româncă implicată în acest proiect este cântăreața și compozitoarea Francis On My Mind. Muzica ei își propune să fuzioneze ritmurile pop cu influențele anilor ’80, alături de vibrații electro. La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Single-urile sale anterioare, “On My Mind”, “Never Be The Same”, “Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming, de fani din întreaga lume, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi de pop și indie-pop.

Prezența artistei Francis On My Mind în cadrul Samsung Music Galaxy Thursday a fost marcată de interpretarea live a melodiei Circle of Love. Performance-ul a fost filmat la începutul lunii mai, lângă București. Într-un decor natural, în mijlocul unei păduri, Francis On My Mind dezvăluie perspectiva sa asupra iubirii, în toate formele pe care un adolescent de 18 ani le poate descoperi. Filmarea live a piesei a fost dezvăluită în exclusivitate pe pagina de YouTube a artistei. Exprimându-și entuziasmul și sprijinul pentru proiectul muzical lansat de Samsung care are ca scop să scoată în față artiștii la început de drum din industrie, Francis On My Mind a menționat că: „sunt încântată să fiu primul artist român inclus în proiectul Samsung Music Galaxy Thursday. Muzica e felul meu de a comunica, iar eu mă simt onorată că Samsung a ales sa împartă cu publicul de pretutindeni povestea mea pe note muzicale. E întotdeauna o bucurie să ai parte de susținere la început de drum”.

Single-ul Circle of Love a fost lansat pe 21 iunie, în 31 de teritorii din întreaga lume, reușind să intre în cele mai mari playlisturi Spotify (New Music Friday) din zece teritorii: Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Polonia, India, Elveția și, desigur, România.

Creat în colaborare cu Universal Music Group (UMG), cea mai importantă companie mondială de muzică și divertisment, Samsung Music Galaxy Thursday oferă o perspectivă și un acces fără precedent la muzica și lumea creativă a artiștilor UMG de pe glob și remodelează felul în care fanii interacționează cu muzica. Iar Samsung Music Galaxy Thursday nu numai că aduce muzică nouă, dar oferă și experiențe personalizate, oferind fanilor conținut exclusiv, cum ar fi interviuri cu artiști, performance-uri speciale, imagini din culise, povești cu implicare socială, videoclipuri, versuri și playlist-uri. Astfel, le oferă iubitorilor de muzică o perspectivă mai puțin întâlnită asupra melodiilor preferate, și le permite să se apropie de artiștii lor preferați, explorând și descoperind noi talente în același timp.

În fiecare săptămână, Music Galaxy Thursday oferă conținut muzical nou care include cei mai populari artiști din prezent: de la celebritățile internaționale, la vedetele în devenire din Europa, sărbătorind cele mai bune noi lansări muzicale. Conținutul pentru Samsung Music Galaxy Thursday este lansat gratuit pe conturile Samsung, dar și pe canalele rețelelor de socializare ale fiecărui artist, inclusiv Facebook, Instagram și TikTok și urmărind #SamsungMGT.

 

 Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *