Noul Nokia G10 din portofoliul „Love it. Trust it. Keep it.” este disponibil în România

Ai încredere în telefonul tău Nokia G10: sigur, durabil și fiabil, susținut de cea mai lungă durată de viață a bateriei de până acum

București, 26 mai 2021 – HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță că Nokia G10, terminalul care dispune de o durată de viață de până la trei zile a bateriei, cea mai extinsă de până acum pentru un smartphone Nokia, este acum disponibil în România la prețul recomandat de 629 RON.

Când vine vorba de rezistență, Nokia G10 este lider în portofoliul de smartphone-uri Nokia. Terminalul din gama G valorifică potențialul AndroidTM 11 și garantează actualizări lunare de securitate timp de trei ani și doi ani de actualizări ale sistemului de operare.

„Seria G reprezintă echilibrul perfect al satisfacerii nevoilor zilnice: autonomie a bateriei pentru zile întregi, securitate și cel mai nou software pentru mai mult timp. Misiunea noastră este să producem tehnologie de înaltă calitate, de lungă durată, care să fie accesibilă tuturor, oferind totuși o inovație intenționată în această gamă intermediară. Nokia G10 este un erou în segmentul nostru intermediar de terminale. De fapt, întreaga noastră serie nouă de smartphone-uri este o gură de aer proaspăt în portofoliul de terminale Nokia. Un terminal Nokia nu este un dispozitiv care necesită înlocuire frecventă, ci este un instrument de care poți beneficia la maximum în viața ta. Datorită autonomiei extinse a bateriei, acum puteți petrece mai puțin timp căutând un punct pentru încărcarea terminalului și mai mult timp construind amintiri”, spune Stephen Taylor, Chief Marketing Officer, HMD Global.

Posibilități pe care să le îndrăgești

Nokia G10 este un terminal valoros la un preț atractiv. Cu bateria de 5050 mAh, va funcționa timp de trei zile cu o singură încărcare. Acest lucru este susținut de tehnologia AI care gestionează puterea terminalului, folosind-o doar acolo unde este necesar, și nu lasă aplicațiile neutilizate să consume din baterie.

Viața se desfășoară într-un ritm alert, dar cu ajutorul camerei principale triple fiecare moment va putea fi surprins cu ușutință. Camera triplă de 13 MP în format circular dispune de lentile Macro și Depth. Mai mult decât atât, cu camera frontală de 8 MP, apelurile video vor fi foarte clare. Toate acestea sunt îmbunătățite de modurile de fotografiere susținute de AI, inclusiv modul de noapte și portret.

Ecranul impresionant Teardrop de 6,5” se face remarcat cu ușurință și este suficient de mare pentru ca întreaga familie să se adune în jurul lui, în timp ce intensitatea luminozității asigură o bună vizibilitate asupra ecranului chiar și în aer liber.

Bazează-te pe un telefon în care poți avea încredere

Nokia G10 vine cu cele mai bune promisiuni în materie de securitate și software. De aceea, acest terminal vine cu trei ani de actualizări lunare de securitate și doi ani de actualizări de software gratuite, cee ace înseamnă că videoclipurile, fotografiile și fișierele sunt în siguranță. În plus, Nokia G10 vine cu sistemul de operare Android 11, astfel că terminalul beneficiază de funcții utile.

A-ți ușura viața înseamnă să te asiguri că lucrurile sunt cât mai sigure și mai simple pentru tine. Chiar și modul de deblocare a terminalului Nokia G10 este simplificat pentru ușurință în utilizare și securitate, acesta putând fi deblocat într-o clipă cu o privire sau o atingere, datorită recunoașterii faciale și a senzorului de amprentă montat lateral care se asigură că terminalul este ușor de utilizat și securizat.

Păstrează-l pentru mai mult timp

Cu siguranță, aspectul nu are de pierdut în fața funcționalității terminalului Nokia G10. Este construit pentru a rezista și îmbină aspectul de inspirație nordică și calitatea de construcție caracteristică unui teterminal Nokia, astfel încât  Nokia G10 va rezista testului trecerii timpului și va arăta fantastic.

Preț și disponibilitate

Nokia G10 este disponibil în România în culorile Night și Dusk, la prețul recomandat de 629 RON.

Despre HMD Global

HMD Global Oy („HMD”), cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia și serviciilor HMD. Misiunea HMD este de a oferi creativitate accesibilă pentru oricine. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, având un portofoliu tot mai extins de servicii inovatoare. Dedicat securității, durabilității și calității, HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia pentru telefoane, tablete și accesorii. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.

Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Qualcomm și Snapdragom sunt mărci înregistrate ale Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Google, Google Photos, Android și Android One sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse furnizate pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ofertele pot fi varia. Verificați disponibilitatea locală.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *