Decorează, protejează mediul și câștigă un televizor Neo QLED cu Samsung Free The Box

Campania #SamsungFreeTheBox îți arată cât de simplu este să dai o nouă viață cutiilor de televizoare Samsung. Mai mult decât atât, acum le și poți personaliza cum vrei tu pentru a te înscrie în competiția care îți poate aduce un televizor Samsung Neo Qled. În perioada 27 aprilie – 06 iunie, personalizează obiectele din carton din highlight-ul #SamsungFreeTheBox cu gif, emoji, stickers ori pencil draw și postează rezultatul pe Insta story cu @samsungromania și #SamsungFreeTheBox.

Fie că este vorba despre producție, design sau ambalaje, pentru Samsung sustenabilitatea a fost mereu o prioritate. Iar în urma eforturilor de a dezvolta produse eficiente din punct de vedere energetic și prin utilizarea materialelor reciclate și ecologice, Samsung și-a propus să reducă impactul pe care inovațiile îl au asupra mediului. Spre exemplu, în urma acestor acțiuni, televizoarele și monitoarele Samsung lansate anul acesta pot reduce aproximativ 25 000 de tone de gaze cu efect de seră în toată lumea.

Noua categorie de televizoare Neo QLED a fost lansată oficial în România luna aceasta și îmbină elemente de noutate și inovație cu funcții integrate și eficiență din punct de vedere energetic. Astfel, Neo Qled, împreună cu toată gama de televizoare Samsung 2021, beneficiază de acest tip de cutie reutilizabilă.

Campania #SamsungFreeTheBox este lansată în contextul în care Samsung și-a îndreptat atenția tot mai mult asupra ambalajelor sustenabile, astfel încât acestea să fie mai ușor de refolosit acasă. Cutiile de carton sunt concepute astfel încât să poată fi transformate în mici obiecte casnice cu instrucțiuni simple, care se regăsesc în codul QR de pe exteriorul cutiei.

Pentru mai multă inspirație puteți vizualiza acest videoclip, iar regulamentul complet al campaniei poate fi citit aici.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *