Primul smartwatch de la OnePlus va fi disponibil la precomandă începând de mâine

Primul dispozitiv OnePlus wearable dedicat piețelor globale oferă până la două săptămâni de viață a bateriei, mai multe funcții de monitorizare a sănătății și a activității și un design elegant

 

București, România – 13 aprilie 2021 – OnePlus Watch, primul dispozitiv wearable OnePlus dedicat unui public global, este disponibil pentru pre-comandă începând de mâine la OnePlus.com, la prețul de 159 euro. OnePlus Watch va fi apoi disponibil în ofertele partenerilor locali începând cu 30 aprilie.

OnePlus Watch - 2

OnePlus Watch oferă un design elegant, conexiune perfectă, monitorizarea activității sportive și o durată de viață extrem de lungă a bateriei. Acesta este conceput pentru a oferi fanilor OnePlus o experiență de utilizare facilă. OnePlus Watch are un design rotund care imită aspectul unui ceas tradițional, cu o carcasă din oțel inoxidabil lustruită manual, sticlă curbată 2.5D și un model CD lucios subtil pe rama afișajului.

ONEPLUS_WATCH_1565

Ceasul OnePlus Watch se integrează perfect în viața digitalizată; le permite utilizatorilor să vizualizeze și să răspundă la notificări, să efectueze și să răspundă la apeluri telefonice. OnePlus Watch ”rezistă” până la două săptămâni între încărcări, în timp ce tehnologia de încărcare rapidă oferă energie pentru o zi întreagă în doar cinci minute sau pentru o săptămână în doar 20 de minute de încărcare.

ONEPLUS_WATCH_0104

OnePlus Watch dispune de rezistență la apă și praf 5ATM și IP68 și oferă peste 110 tipuri de antrenament. De asemenea, ceasul poate urmări valori precum pulsul, distanța, caloriile, monitorizează viteza și eficiența SWOLF pentru înotători. Între timp, GPS-ul său încorporat urmărește cu precizie toată activitatea, chiar și atunci când telefonul nu este lângă utilizator. În plus, monitorizează saturația oxigenului din sânge, detectează nivelul de stres, oferă antrenamentele pentru respirație, alerte rapide pentru ritmul cardiac și memento-uri pentru utilizatorii sedentari, toate acestea putând fi gestionate cu ușurință prin aplicația OnePlus Health.

ONEPLUS_9_Winter_Mist_Watch_0112

OnePlus Watch va avea un preț începând de la 159 euro; precomenzile pot fi plasate începând de mâine pe OnePlus.com, urmând ca acesta să fie disponibil în magazinele partenerilor locali începând cu data de 30 aprilie.

OnePlus Watch - 1

Despre OnePlus

 

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care forțează conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate într-un mod deosebit, cu o construcție premium și hardware performant. OnePlus prosperă prin cultivarea unor legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

ONEPLUS_9_Winter_Mist_Watch_0037

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com.

Instagram – https://www.instagram.com/oneplus_romania/

Facebook – https://facebook.com/oneplus

Twitter – https://twitter.com/oneplus

LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/oneplus

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *