NOTA DE PRESA | Xiaomi a dat startul competitiei de fotografie destinata fanilor

Xiaomi a dat startul celei de-a treia ediții a competiției internaționale ShotByMi Photography Challenge și le oferă fanilor Mi din România ocazia de a se alătura comunității globale și de a surprinde cele mai frumoase și colorate momente din viața lor. Până la data de 22 mai, utilizatorii de telefoane inteligente Xiaomi din întreaga lume sunt invitați să își încarce creațiile pe site-ul https://event.mi.com/global/shotbymi/.

d6d0c3aa10

ShotByMi Photography Challenge este o competiție anuală de fotografie care își propune să inspire creativitatea, cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Anul trecut, în concurs s-au înregistrat 81.000 de fotografii și videoclipuri din 170 de țări.

În urma înscrierilor vor fi reunite imagini și videoclipuri scurte sub tema ”Colorful Life”. Juriul competiției este format din Mattia Passarini (fotograf din Italia), Max Rive (fotograf din Țările de Jos) și din celebrul duo de creatori de tutoriale foto-video, Mango Street. Marele premiu constă într-un fond creativ de 5.000 USD,  o diplomă și o cutie cadou ShotByMi. Alte 14 premii vor fi acordate, iar lista completă a câștigătorilor va fi anunțată pe data de 18 iunie 2021.

KV Colorful Life (1)

Xiaomi încurajează Fanii Mi să participe la jurizare și să voteze în fiecare săptămână lucrările preferate.

Pentru mai multe detalii despre competiție, vă rugăm să accesați ShotByMi Awards 2021

O selecție din fotografiile înscrise în competiție până acum puteți vedea AICI.  

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *