Huawei lansează MateBook D14 și D15, notebook-uri echipate cu procesoarele Intel® Core din generațiile a 10-a și a 11-a

  

București, 14 aprilie 2021 – Huawei Consumer Business Group (BG) lansează noile notebook-uri HUAWEI MateBook D14 și HUAWEI MateBook D15, cu noile procesoare Intel® Core™ din generațiile a 10-a și a 11-a care oferă o viteză mult îmbunătățită față de ediția precedentă și susțin în același timp colaborarea pe mai multe ecrane (Multi-Screen Collaboration) pentru a face notebook-urile mai performante decât înainte. De la învățare online și lucru de acasă, până la tot felul de activități de divertisment multimedia, HUAWEI MateBook D14 și D15 susțin și îndeplinesc toate nevoile tinerilor, atingând un nivel ridicat de productivitate în mișcare. Ambele produse sunt disponibile în rețelele de retail ale partenerilor Huawei începând cu prețurile recomandate de 3.899 lei pentru MateBook D15 și de la 4.199 lei pentru MateBook D14.

Notebook-urile au fost proiectate ținându-se cont de nevoile tinerilor, având upgrade-uri nu doar în ceea ce privește procesoarele de bază, în cazul generației de procesoare a 11-a, ci și în ceea ce privește procesoarele grafice, fiind echipate acum cu noul grafic Intel® care permite notebook-urilor să gestioneze o mare varietate de sarcini complexe de procesare a imaginii cu ușurință. În plus, tehnologiile inovatoare, cum ar fi colaborarea pe mai multe ecrane (multi-screen), butonul de alimentare cu amprentă digitală, antena dublă și încărcarea inversă USB se combină pentru a spori fundamental experiența utilizatorului, ridicând notebook-urile de la a fi un instrument de productivitate la un partener inteligent pe care tinerii consumatori îl vor găsi indispensabil atât la școală cât și în alte situații cotidiene.

Noile ediții ale HUAWEI MateBook D14 și D15 aduc performanțe mai bune și mai rapide, o experiență îmbunătățită pentru utilizatorii noștri. Am înregistrat rezultate bune pe segmentul de computere anul trecut și suntem ambițioși și în 2021. Având în vedere colaborarea pe mai multe dispozitive Huawei, granița dintre smartphone-uri, PC-uri și tablete a dispărut. Ne-am străduit să introducem mai multe funcții pentru a aborda o gamă diversă de scenarii de utilizare și să ne concentrăm în continuare pe inovații de performanță și afișare.”, a spus Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

HUAWEI MateBook D14 și MateBook D15 ediția Intel® vizează consumatorii tineri care își doresc portabilitate și un bun raport calitate-preț, în special studenții. Acești consumatori sunt independenți, ambițioși și nu se tem să încalce regulile. Le place să exploreze lucruri noi și pun accent pe design-uri care le pot prezenta personalitățile. Prețul și performanța sunt printre principalele aspecte importante pentru ei, în timp ce performanța echilibrată este un alt factor pe care îl analizează. Deoarece vor folosi un laptop în diferite scenarii, aceștia au nevoie de un echipament portabil cu performanțe ridicate pentru studiu, sarcini zilnice și divertisment.

Noile laptopuri oferă o experiență îmbunătățită a utilizatorului, au un afișaj FullView cu suport de protecție a ochilor și cititor de amprente integrat în butonul de alimentare pentru a oferi utilizare facilă, precum și un design unic și elegant. În plus, standardul de conectivitate fără fir Wi-Fi 6 este prezent pe seria MateBook D, echipată cu procesoare Intel® de a 11-a generație.

Performanța globală a categoriei PC

Anul trecut s-a dovedit a fi o piatră de hotar pentru creșterea sectorului de computere, Huawei realizând o creștere anuală de 715,69% în volumul livrărilor de PC-uri. Creșterea remarcabilă a companiei este rezultatul a 5 ani de dezvoltare în sectorul computerelor, care a permis Huawei să creeze seria MateBook, pionieră pe piață. Mai mult, interesul consumatorilor este însoțit de recunoașterea presei globale și de 8 premii câștigate anul trecut.

Cu pandemia încă în plină desfășurare, PC-urile tradiționale sunt din nou o tehnologie de consum la cerere. Conform Canalys[1], piața globală a computerelor va crește cu 8% în 2021, notebook-urile rămânând principala forță motrice din spatele acestei creșteri.

Mai multe informații despre noile ediții Intel® HUAWEI MateBook D14 și D15 vor fi disponibile pe site-ul oficial Huawei: https://consumer.huawei.com/ro/laptops/ .

[1] https://www.canalys.com/newsroom/canalys-global-pc-market-2021-forecast

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *