HUAWEI FreeBuds 4i a înregistrat vânzări peste așteptări în prima săptămână de precomandă

Căștile sunt în continuare disponibile împreună cu HUAWEI Band 4

București, 9 aprilie 2021 – În prima săptămână de la startul precomenzilor pentru căștile HUAWEI FreeBuds 4i interesul consumatorilor a fost peste așteptări, depășind ținta propusă de companie de 1.000 de solicitări. Toți clienții care au comandat noile căști TWS primesc în prețul de 399 lei și HUAWEI Band 4, având ocazia de a beneficia, astfel, de monitorizarea sănătății și un antrenor de fitness inteligent, în același timp.

Având în vedere interesul ridicat al consumatorilor pentru această ofertă tip bundle, în perioada următoare, până pe 22 aprilie, căștile vor continua să fie disponibile împreună cu HUAWEI Band 4, tot la prețul de 399 lei, în rețelele partenerilor de retail Huawei.

Căștile TWS HUAWEI FreeBuds 4i le permit utilizatorilor să se bucure de mai mult confort, de o baterie care durează până la 10 ore de redare continuă, sau chiar 22 de ore de autonomie alături de cutia de încărcare, și de tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC), fiind ideale pentru tineri, studenți sau angajații în corporații.

Ofertă bundle HUAWEI FreeBuds 4i (8)

Atunci când funcția ANC este oprită, HUAWEI FreeBuds 4i oferă 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6,5 ore de apel vocal. Alături de resursele oferite și de cutia de încărcare, pot oferi 22 de ore de redare a muzicii sau 14 ore de apel vocal.

Atunci când ANC este activată, căștile pot oferi 7,5 ore de redare continuă a muzicii și 5,5 ore de apel vocal. Mai mult, tehnologia de încărcare rapidă, lider în industrie, oferă 4 ore de redare audio după o încărcare de numai 10 minute, astfel, în timpul petrecut pentru a bea un ceai sau o cafea, într-o scurtă pauză școlară, căștile se încarcă pentru 4 ore.

Design-ul oval și compact al căștilor HUAWEI FreeBuds 4i este inspirat de faimoasa plajă cu nisip negru din Islanda. Alături de variantele de culoare clasice – Ceramic White și Carbon Crystal Black – va fi disponibilă începând cu luna iunie și varianta Honey Red.

Noile HUAWEI FreeBuds 4i se conectează cu ușurință la toate smartphone-urile și oferă cea mai bună experiență audio, fiind compatibile cu toate sistemele de operare, inclusiv iOS și Android.

Pentru mai multe informații despre HUAWEI FreeBuds 4i și oferta care include un HUAWEI Band 4, vă invităm să vizitați website-ul oficial Huawei: https://consumer.huawei.com/ro/audio/freebuds4i/.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *