Seria HUAWEI MatePad se extinde: Noua tabletă MatePad aduce performanțe și funcții multimedia mai puternice

București, 31 martie 2021 – Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea unei noi tablete din seria HUAWEI MatePad pe piața din România. Noul dispozitiv HUAWEI MatePad, de 10,4 inci și echipat cu un chipset Kirin 820, aduce performanță și funcții multimedia de ultimă oră în viața consumatorilor. Tableta este disponibilă local în nuanța Midnight Grey și poate fi achiziționată la prețul recomandat de 1.299 lei, începând cu data de 8 aprilie 2021.

HUAWEI MatePad aduce performanțe îmbunătățite și o suită bogată de funcții multimedia. Standardul Wi-Fi 6 oferă conectivitate rapidă, iar EMUI 10.1 vine cu funcții integrate pentru toate scenariile – MeeTime și Cross Device Photo Gallery – pentru o experiență de utilizare de ultimă generație.

Ecran nou, plin de culoare

Cu design-ul FullView emblematic al seriei HUAWEI MatePad, noua tabletă de 10,4 inci oferă imagini captivante datorită ecranului cu margine subțire, aspect 16:9.6 și raport ecran-corp de 84%, o precizie uimitoare a culorilor cu suport pentru 100% din gama de culori sRGB și detalii incredibile datorită rezoluției native de 2000×1200 și densității de pixeli de 225ppi. Tehnologia HUAWEI ClariVu cu care este echipat ecranul adoptă o abordare algoritmică pentru optimizarea calității imaginii, adaptând dinamic saturația culorilor și claritatea la conținutul vizionat. În plus, ecranul HUAWEI MatePad este certificat de TÜV Rheinland pentru emisiile reduse de lumină albastră.

HUAWEI FreeBuds 4i (2)

Construită pentru viteză și performanță

Chipset-ul Kirin 820 de 7 nm al noului model HUAWEI MatePad oferă o experiență extrem de rapidă, cu un nou procesor octa-core care rulează până la 2,36 GHz pentru a face față cu succes celor mai complexe aplicații și solicitări multi-tasking. GPU-ul integrat Mali-G57 oferă performanțe fluide pentru gaming, redare video și multe altele. Un nou NPU, construit pe arhitectura Da Vinci, care oferă o performanță de calcul AI cu 73% mai mare decât generația anterioară, aduce o experiență AI mai bogată pentru orice scenariu, de la recunoașterea scenei, generarea de colaje și până la numărarea caloriilor alimentare. HUAWEI MatePad permite Wi-Fi 6 pentru o viteză maximă de descărcare a datelor de până la 2.400 Mbps pentru streaming video, fără buffer, și pentru transferuri rapide de fișiere.

HUAWEI MatePad (1)

Experiențe multimedia de ultimă oră

Sunetul bogat este reprodus fidel datorită sistemului de sunet cu 4 difuzoare, certificat de Harman Kardon și optimizat la nivelul chipset-ului pentru a permite ieșire sonoră pe mai multe canale. Noua tehnologie HUAWEI Histen 6.1 permite sunet spațial 3D și oferă utilizatorilor control complet asupra experienței lor de ascultare, cu ajutorul egalizatorului integrat. În plus, funcția Bass Booster analizează inteligent sursa și aplică optimizarea volumului și a detaliilor. Modul natural activat garantează că sunetul rămâne fidel sursei pentru a oferi o experiență de ascultare autentică.

Sinergie cu ecosistemul Huawei pentru toate scenariile

Funcția App Multiplier de pe noua tabletă HUAWEI MatePad oferă două caracteristici suplimentare. Ferestrele aplicației pot fi acum redimensionate prin glisarea separatorului în mijlocul ecranului. În plus, utilizatorii pot seta modul de afișare implicit al fiecărei aplicații compatibile cu App Multiplier. De exemplu, aplicațiile eBook acceptate pot fi acum setate în mod implicit pe ecran complet, în timp ce aplicațiile de productivitate, precum procesoarele de text, pot fi vizualizate în modul splitscreen.

În același timp, MeeTime oferă o experiență de apelare video HD cu tehnologia de optimizare a imaginii, care îmbunătățește luminozitatea în zonele întunecate, și tehnologia Super Resolution, care sporește calitatea video pentru a compensa pierderea calității imaginii atunci când conexiunea este instabilă.

Bazată pe tehnologia Huawei de distribuire a conținutului pe mai multe echipamente, Cross Device Photo Gallery le oferă utilizatorilor un mod confortabil de a-și gestiona Galeria Foto pe dispozitive Huawei diferite. Această funcție conectează toate aplicațiile Galerie înregistrate pe un ID HUAWEI și le permite utilizatorilor să acceseze toate fișierele media de pe un singur dispozitiv. Aceștia pot naviga, vizualiza și descărca rapid conținut media salvat pe alte dispozitive și, în plus, pot utiliza funcția Căutare pentru a identifica rapid o imagine sau un videoclip, indiferent de locul în care sunt salvate.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *