Televizoarele Samsung Neo QLED 8K obțin certificarea Wi-Fi 6E de la Wi-Fi Alliance

Televizoarele Neo QLED din 2021 sunt primele televizoare din lume care obțin certificarea Wi-Fi 6E de la Wi-Fi Alliance (WFA) datorită unei conectivități wireless stabile și fiabile

 

București, România – 30 martie 2021 – Astăzi, Samsung Electronics a anunțat că modelele sale de televizoare Neo QLED 8K din 2021 (QN900A, QN800A) au obținut prima certificare Wi-Fi 6E din lume oferită de Wi-Fi Alliance (WFA). Wi-Fi 6E, un nou standard în tehnologia conectivității, oferă posesorilor de televizoare Samsung Neo QLED 8K nu doar o conectivitate de patru ori mai rapidă, ci și transferuri de date stabile și fiabile – chiar și atunci când mai multe dispozitive sunt conectate la un singur router – potrivit pentru cei care îndrăgesc conținutul imersiv de tip OTT high-definition.

Noua tehnologie Wi-Fi 6E certificată este concepută pentru a utiliza frecvența de 6 GHz în combinație cu frecvențele existente de 2,4 GHz și 5 GHz. Acum, televizoarele Samsung Neo QLED 8K pot susține descărcări mai mari de lățime de bandă, pot prelucra date multi-gigabit într-un mod mult mai rapid, pot activa o latență redusă, oferind și o conectivitate fiabilă și sigură. În plus, tehnologia Wi-Fi 6E va continua să fie integrată în portofoliile de televizoare existente și viitoare, având în vedere amploarea și profunzimea cazurilor de utilizare a tehnologiei de astăzi și în aplicațiile viitoare.

2021_QN900A

Pe măsură ce televizoarele și dispozitivele mobile continuă să evolueze în hub-uri de conectivitate pentru o varietate de rutine de utilizare în funcție de stilul de viață al fiecăruia, cererea pentru gestionarea capacității ridicate de date a crescut. Indiferent de tipul de conținut preferat, videoclipuri  high-definition în 4K și 8K, VR sau jocuri de înaltă performanță, televizoarele Neo QLED 8K de la Samsung cu suport Wi-Fi 6E sunt destinate utilizatorilor în căutare de experiențe de vizionare premium direct în confortul de acasă.

„În calitate de lider global în industria de televizoare, Samsung se mândrește cu obținerea primei certificări Wi-Fi 6E din lume pe televizoarele noastre. Cu un set tot mai mare de experiențe și caracteristici de conținut captivant în fiecare colț al casei, certificarea le oferă proprietarilor de televizoare Neo QLED 8K un acces și mai bun la lucrurile pe care le îndrăgesc”, a spus Younghun Choi, Executive Vice President of Visual Display Business, Samsung Electronics.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *