Konica Minolta oferă detalii despre programul și participarea la ‘virtual.drupa’

RETHINK POSSIBILITIES!

București, România, 30 Martie 2021

Konica Minolta își menține angajamentul pentru regândirea posibilităților de dezvoltare pe zona de tipar digital împreună cu partenerii și clienții săi, în vederea participării la virtual.drupa. Evenimentul va avea loc online, în perioada 20-23 Aprilie, iar prezentările vor acoperi tendințele de dezvoltare din zone precum tiparul digital cu jet de cerneală, înnobilarea materialelor tipărite, automatizarea proceselor de printare și realitatea augmentată (AR).

Redefinirea limitelor și a puterii printului digital vor fi subiectele principale dezbătute în timpul evenimentului online unde Konica Minolta deține propriul showroom virtual. Evenimentul organizat de MesseDüsseldorf are ca scop menținerea interesului asupra industriei de print până la următoarea expoziție, ce va avea loc în 2024.

Noutățile Konica Minolta vor face parte din portofoliul de sisteme de tipar digital industrial și de înnobilare a materialelor tipărite, precum și din gama de soluții software, consultanță și servicii. Diferențele dintre inovațiile tehnice ale lumii digitale și valorile industriei de tipar digital vor fi  subiecte cheie pe care liderul în tehnologie le va dezbate pe parcursul celor patru zile de expoziție virtuală. Un subiect special îl va constitui sprijinul acordat clienților în transformarea digitală a afacerilor acestora.

Sistemele de producție digitală și gama de soluții dezvoltate de Konica Minolta sunt conectate perfect pentru a oferi automatizare completă și susținerea unui flux de lucru mai eficient, de la comanda inițială a jobului de printare și până la produsul final. Se va discuta despre soluția web-to-print aplicată de AccurioPro Flux, controlul joburilor de printare direct de pe panoul de control cu ajutorul AccurioPro, AccurioPress C4080 și despre sistemele de tipar digital de înaltă producție din seria AccurioPress C14000/C12000. În plus, vor mai fi prezentate și sistemele de finisare în linie de la Konica Minolta. Această sesiune web va avea loc în data de 21 aprilie, începând cu orele 10:40 CET.

Un alt subiect îl va constitui prezentarea fluxurilor de lucru pe sistemul de tipar digital industrial AccurioJet KM-1e, succesor al AccurioJet KM-1 – lansat în cadrul drupa 2016. Această prezentare va fi susținută într-o sesiune dedicată, în data de 22 aprilie, începând cu orele 10:00 CET.

Unul dintre cei mai importanți producători mondiali ai tehnologiei de tipar cu jet de cerneală – Konica Minolta – va evidenția progresele tehnologice efectuate în dezvoltarea sistemelor de înnobilare digitală -MGI JetVarnish – cu dimensiuni de la cele mai mici formate, până la coli format B1. Dezbaterile vor avea loc în data de 22 aprilie, începând cu orele 11:20 CET.

Echipamentul de mare succes, pentru producția digitală a etichetelor – AccurioLabel 230, cu peste 700 de instalări în toată lumea, va fi de asemenea evidențiat în cadrul virtual.drupa. Sistemul de tipar digital al cartonului ondulat – PKG-657i și dispozitivul digital de finisare cu laser MOTIONCUTTER sunt încă două mașini care vor fi prezentate în cadrul expoziției virtuale. Sesiunea de Label&Packaging va fi susținută în data de 23 aprilie, orele 11:20 CET, iar cea pentru prezentarea MOTIONCUTTER va începe la ora 10:00 CET.

Olaf Lorenz, General Manager al Diviziei Internaționale de Marketing a Konica Minolta Business Solutions Europa: „Inițiativa Messe Dusseldorf de a dezvolta platforma virtuală ce susține virtual.drupa  este salutată de Konica Minolta, în condițiile în care situația actuală nu oferă posibilitatea unor întâlniri fizice. Prin abordarea de parteneriat a Konica Minolta și schimbul de idei ce vor avea loc cu ocazia virtual.drupa, oferim clienților noștri cel mai bun sprijin posibil.”

Comunitatea mondială a clienților Konica Minolta – Prokom – va beneficia de o prezentare specială chiar în prima zi a expoziției – 20 aprilie, la ora 10:40 CET. În prezent, comunitatea numără peste 2000 de membri din întreaga lume. Aceștia oferă informații valoroase pentru ca toți utilizatorii de echipamente Konica Minolta înscriși să își dezvolte afacerile, să devină mai productivi și mai eficienți.

„Redefinirea limitelor și a puterii industriei de tipar vor fi direcțiile principale ale prezentărilor viziunii noastre. Aceasta presupune să construim o punte robustă peste întreaga imagine a unei lumi din ce în ce mai digitalizate. De la tehnologiile clasice de tipar, până la printarea digitală, precum și prin aplicațiile software și serviciile de consultanță pe care le oferim, combinăm cele mai bune moduri de a ne susține clienții să redefinească viitorul afacerilor lor“, a mai adăugat Olaf Lorenz.

Vizitați virtual.drupa și aflați mai multe detalii despre eveniment.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 29 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată MOBOTIX.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *