moto g9 power – telefonul cu cea mai puternică baterie de pe un telefon Motorola, disponibil în România

București, 26 ianuarie: În dezvoltarea lui moto g9 power, Motorola s-a folosit de anii de experiență în proiectarea și producția dispozitivelor din clasa medie, pentru a crea un telefon puternic care oferă cele mai bune specificații tehnice la un preț accesibil. Noul dispozitiv, disponibil acum și în Romania, oferă cea mai puternică baterie de pe un smartphone Motorola, 6000 mAh, dar și o cameră și un display performant. moto g9 power este disponibil începând de azi în magazinele Altex și pe altex.ro, la prețul recomandat de 899 lei.

Autonomie pentru mai multe zile

 

moto g9 power oferă o experiență foto excepțională, alături de până la 60 de ore de autonomie, provenită de la cea mai puternică baterie integrată pe un telefon Motorola.

Bateria impresionantă de 6000 mAh oferă o libertate incredibilă utilizatorului, pentru activități care nu sunt perturbate, chiar și fără încărcarea dispozitivului. Cu moto g9 power se pot susține mai multe apeluri video, se pot urmări mai multe filme și seriale, iar în timpul călătoriilor utilizatorul nu trebuie să-și mai facă griji cu privire la încărcarea zilnică.

Pentru prima dată pe un dispozitiv din gama g, Motorola a echipat noul telefon cu un senzor cu rezoluție ultra-high de 64MP pentru fotografii clare, în culori vii. Prin tehnologia Quad Pixel, fiecare fotografie devine clară și luminoasă, indiferent de setare, datorită sensibilității la lumină de 4 ori mai mare. Fiecare fotografie portret se transformă într-o fotografie cu aspect profesionist cu ajutorul senzorului de adâncime, iar cu Macro Vision, care apropie subiectul de 4 ori mai mult, se pot surprinde chiar și cele mai mici detalii. Pentru selfie-uri demne de rețelele de socializare, camera frontală vine echipată cu 16MP și tehnologia Quad Pixel.

Tot conținutul preferat arată mai bine ca niciodată pe ecranul de 6,8 inch Max Vision HD+, care oferă o experiență captivantă, indiferent de materialul vizionat. Pentru performanță fără întârzieri și blocări, moto g9 power este alimentat de platforma mobilă Snapdragon, cu 4 GB RAM și beneficiază de 128 GB spațiu de stocare încorporat.

Motorola include caracteristici hardware și software care transformă timpul petrecut în compania  telefonului într-unul mai plăcut și activ. Aplicația pentru cameră actualizată pune acum cele mai utilizate funcții ale camerei la îndemână, în partea de jos a ecranului, simplificând realizarea celor mai bune fotografii de până acum.

Dispozitivul vine cu un buton dedicat Google Assistant pentru ca utilizatorul să primească rapid răspunsuri la întrebări și să rezolve orice sarcină în cel mai scurt timp, folosind doar vocea. În plus, sistemul de operare Android este unul curat fără skin-uri de software greoaie sau aplicații duplicate.

moto g9 power este echipat cu My UX, care include toate experiențele moto cunoscute de utilizatorii dispozitivelor Motorola, dar și cu o serie de caracteristici personalizabile, care fac ca experiența de utilizare pentru jocuri, muzică și video să treacă la următorul nivel.

Disponibilitate

moto g9 power este disponibil în România începând de azi în magazinele Altex și pe altex.ro la prețul recomandat de 899 lei.

Pentru mai multe informații despre actualizările de software și întreaga listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Declinare responsabilități

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezerv

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *