Noile Galaxy Buds Pro oferă un sunet epic în fiecare moment

Cele mai bune căști Samsung oferă o calitate a sunetului fără egal, funcția de anulare a zgomotului activă și conectivitate neîntreruptă într-un design superb

București, 14 ianuarie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi lansarea noii generații de căști: Galaxy Buds Pro. Acestea oferă un sunet imersiv, o calitate superioară a apelurilor, funcție inteligentă de ANC (Active Noise Cancelling) și o conectivitate îmbunătățită cu alte dispozitive – totul într-un design modern. Galaxy Buds Pro reprezintă cele mai bune căști intraauriculare din portofoliul Samsung, construite pentru lucru, distracție și nu numai.

“Pe măsură ce oamenii caută tehnologii care să-i ajute să se adapteze la noi rutine și stiluri de viață, piața căștilor intraauriculare a crescut semnificativ, iar așteptările consumatorilor sunt tot mai mari. Lansarea Galaxy Buds Pro are o semnificație majoră, chiar dacă vorbim de un produs de mici dimensiuni, oferindu-le utilizatorilor o experiență audio unică, ce transformă task-urile zilnice în momente epice”, a declarat TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Calitate a sunetului fără egal
O experiență premium pentru căștile audio începe cu sunetul. Fie că sunt folosite pentru a asculta muzică în timpul unei alergări sau în drum spre serviciu, calitatea audio primează. Galaxy Buds Pro oferă un sunet mai complet, cu un woofer de 11 milimetri pentru un bass mai profund și un tweeter de 6.5 milimetri pentru sunete înalte clare, cu distorsiuni minime. Aceste căști oferă cea mai bună experiență audio de la Samsung, cu un sunet dinamic și echilibrat. Fie că vorbim de o melodie hip-hop ritmată sau de muzica clasică, utilizatorii se pot bucura de muzica preferată așa cum și-au dorit artiștii să fie ascultată.

Căștile intraauriculare nu sunt destinate doar divertismentului, ci și comunicării la serviciu, iar calitatea apelurilor audio e mai importantă ca oricând. Galaxy Buds Pro separă vocea de sunetele nedorite cu ajutorul a trei microfoane și a unei unități de captare a vocii (VPU), pentru o redare cât mai clară a sunetului. Unul din microfoanele externe dispune de o rată ridicată signal-to-noise (SNR), ceea ce ajută la eliminarea zgomotului de fundal. În plus, Samsung a integrat tehnologia Wind Shield în Galaxy Buds Pro. Forma căștilor micșorează zona de contact cu vântul, în timp ce o cameră special construită și o plasă (un mesh) obturează interferențele. Apelurile nu au fost niciodată mai clare, chiar și atunci când ai parte de vânt.

Ceea mai inteligentă funcție de anulare activă a zgomotului (ANC) a unor căști intraauriculare
Experiența oferită de Galaxy Buds Pro prioritizează audiția conținutului îndrăgit și eliminarea zgomotului nedorit. De aceea, Galaxy Buds Pro dispun de cele mai performante capabilități ANC dintre toate căștile intraauriculare[ Galaxy Buds Pro poate distinge între zgomot și voci umane. Treceți temporar la Sunet ambiental și reduceți volumul media atunci când vorbiți, astfel încât să puteți auzi conversații fără a vă scoate căștile.]. Utilizatorii se pot concentra la serviciu sau se pot deconecta de la lumea din jur reducând cu până la 99% zgomotul de fundal[ ANC de pe Galaxy Buds Pro a primit verificarea UL pentru reducerea zgomotului de fundal extern cu până la 99% la 118,43Hz. Funcțiile, precum ANC, sunt activate printr-o conexiune Bluetooth® sau prin aplicația Galaxy Wearable pe Android, disponibilă prin Galaxy Store sau Google Play Store.], în funcție de preferințe. Prin funcția Ambient Sound, utilizatorii pot amplifica cu peste 20 decibeli sunetele din jur, pentru o experiență personalizată.Această funcție este ideală pentru multitasking, cum ar fi cei care lucrează de acasă și au grijă în același timp de copii sau cei care ies la o alergare în oraș și vor să fie atenți la trafic.

ANC și Ambient Sound funcționează simultan, adaptându-se la mediul înconjurător pentru a optimiza experiența audio. Galaxy Buds Pro recunosc momentul în care utilizatorul vorbește și pot opri automat sunetele din jur sau să le amplifice[ Funcții inteligente ANC, precum ANC, sunet ambiental și detectare vocală, pot fi setate prin intermediul aplicației Galaxy Wearable.]. De asemenea, volumul muzicii va scădea atunci când utilizatorul vrea să vorbească, chiar dacă funcția Ambient Sound e activată iar ANC este oprit. Această tehnologie face comunicarea mai eficientă cu ajutorul Galaxy Buds Pro.

O experiență Galaxy îmbunătățită
Galaxy Buds Pro fac parte din ecosistemul Galaxy. Acum, utilizatorii pot beneficia de mutarea automată a conexiunii căștilor de la tabletă la smartphone în funcție de dispozitivul folosit, fără ajustări manuale[ Această caracteristică este disponibilă pe smartphone-urile sau tabletele Galaxy cu One UI 3.1 sau o versiune mai recentă, care poate fi activată și dezactivată din setarea Bluetooth®. Necesită ca același cont Samsung să fie înregistrat pe dispozitive. Disponibilitatea poate varia în funcție de aplicație.]. Spre exemplu, dacă un utilizator urmărește un clip pe tableta Tab S7 și apoi primește un apel pe Galaxy S21, funcția Auto Switch va opri clipul și va permite ca utilizatorul să răspundă la telefon prin Galaxy Buds Pro. Odată ce apelul s-a încheiat, căștile preiau din nou sunetul din tabletă.

Galaxy Buds Pro extind experiența audio conectându-se la alte dispozitive Galaxy – în special la Galaxy S21. Sunetul imersiv de pe Galaxy Buds Pro va fi disponibil oriunde, cu funcția 360 Audio care dispune de tehnologia Dolby Head TrackingTM[ Această funcție este disponibilă pe smartphone-urile sau tabletele Galaxy cu One UI 3.1 sau o versiune mai recentă, care poate fi găsită în secțiunea Advanced din aplicația Galaxy Wearable. Disponibilitatea poate varia în funcție de dispozitiv, aplicație și conținut. Atunci când este asociat cu Dolby Atmos, sunetele sunt amplificate cu o mai mare claritate, detaliu și adâncime.], care plasează utilizatorul în centrul acțiunii. Vloggerii pot capta vocea și sunetele din jur prin sincronizarea microfoanelor de pe Galaxy Buds Pro și Galaxy S21. Galaxy Buds Pro beneficiază și de Game Mode, astfel că atunci când latența audio redusă este combinată cu performanțele și display-ul lui Galaxy S21, experiența de gaming devine mult mai realistă.

Cu Galaxy Buds Pro, autonomia bateriei nu mai este o problemă. O încărcare completă oferă 8 ore de audiție, iar carcasa oferă alimentare pentru 20 de ore suplimentare. Chiar și cu funcția ANC activă, autonomia căștilor este de 5 ore, cu alte 13 ore disponibile prin alimentarea lor din carcasă[ Bazat pe setările implicite Bixby și Voice Detect dezactivate. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, precum setările funcției, tipul de fișier de redare și puterea semnalului Bluetooth®.]. De asemenea, utilizatorii pot obține o oră de audiție în urma unei încărcări rapide de doar 5 minute[ Timpul de încărcare se bazează pe faptul că bateria căștilor este mai mică de 30% atunci când începe încarcarea efectivă. Timpul real de încărcare poate varia și depinde de factori precum condițiile de utilizare și numărul de încărcări.].

Design nou, elegant și practic
Noile căști Galaxy Buds Pro nu sunt uimitoare doar în timpul utilizării, ci și din punct de vedere al design-ului. Inspirându-se din forma inovatoare și iconică a căștilor Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Pro oferă un design îmbunătățit, mai ergonomic. Forma căștilor de tip canal amplifică calitatea sunetului, arătând mai puțin proeminent și mai natural în urechi. Acest nou design reduce, de asemenea, zona de contact din interiorul urechii cu casca, îmbunătățind confortul și minimizând senzația de înfundare.

În plus, Galaxy Buds Pro sunt concepute pentru a oferi un confort suplimentar. Acestea prezintă un grad de rezistență la apă IPX7[ IPX7 se bazează pe condițiile de testare de laborator pentru scufundări de până la 1 metru în apă proaspătă timp de până la 30 de minute. Nu este recomandată utilizarea pe plajă sau piscină. Carcasa de încărcare nu este rezistentă la apă. Dacă căștile sunt deteriorate, nu se garantează rezistența la apă. Dacă căștile sau mâinile sunt umede, acestea trebuie uscate bine înainte de a fi manipulate sau introduse în carcasa de încărcare.], cel mai înalt standard de rezistență la apă din seria Galaxy Buds. Iar acum, îngrijorarea cu privire la pierderea căștilor este de domeniul trecutului. SmartThings Find poate localiza cu ușurință oricare dintre perechile căștilor, chiar și atunci când sunt în afara razei de acțiune Bluetooth® sau la distanțe mult mai mari[ Locația dispozitivelor pierdute găsite cu SmartThings Find este o locație aproximativă în care a fost detectat semnalul dispozitivului pierdut. SmartThings Find este disponibil pe smartphone-urile sau tabletele Galaxy care rulează Android 8 sau versiuni mai recente. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator.]. Galaxy Buds Pro au fost, de asemenea, construite pentru a ajuta la reducerea deșeurilor – folosind 20% materiale post-utilizate (PCM).

Disponibilitate
Galaxy Buds Pro vin în trei culori uimitoare: Phantom Black, Phantom Silver și Phantom Violet[ Culorile disponibile pot varia în funcție de piață.], care se potrivește cu Galaxy S21. Galaxy Buds Pro vor fi disponibile pe anumite piețe începând cu 15 ianuarie.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Buds Pro, vă rugăm să vizitați: samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy sau https://www.samsung.com/ro/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds-pro-black-sm-r190nzkaeue/

Specificații Galaxy Buds Pro[ Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator și dispozitivul conectat.]
Galaxy Buds Pro
Culoare Phantom Violet, Phantom Black, Phantom Silver
Dimendiune & Greutate Cască: 19.5 x 20.5 x 20.8 mm, 6.3g
Carcasă de încărcare: 50 x 50.2 x 27.8 mm, 44.9g
Difuzor Bidirecțional (woofer de 11 mm + tweeter de 6,5 mm)
Microfon 3 microfoane (2 exterior + 1 interior) +
Unitate de amplificare vocală + scut anti-vânt
ANC & Sunet ambiental ANC: reducerea zgomotului de fundal cu până la 99%, 2 niveluri reglabile
Sunet ambiental: Amplificare până la + 20dB, 4 niveluri reglabile
Voice Detect
Capacitatea Bateriei9 Căști: 61 mAh
Carcasă de încărcare: 472 mAh
Timp de redare9 5 ore / Total 18 ore (ANC on)
8 ore / Total 28 ore (ANC off)
Timp de vorbire9 4 ore / Total 14.5h (ANC on)
5 ore / Total 17.5h (ANC off)
Încărcare 1- oră timp de redare / 5- minute încărcare rapidă10
Încărcare wireless certificată Qi
Connectivitate Bluetooth 5.0®
Codec: scalabil (proprietate Samsung), AAC, SBC
Senzor Accelerometru, giroscop, proximitate, Hall, tactil, unitate de preluare vocală (VPU)
Compatibilitate[ Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pe dispozitive care nu sunt Samsung. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitivul conectat.] Android 7.0 sau o versiune mai recentă cu mai mult de 1,5 GB RAM
Rezistență la apă IPX711
Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *