Acer actualizeaza notebook-urile de gaming Predator Triton si Helios

Cuprins

  • Acer a actualizat mai multe notebook-uri de gaming pentru a include noile procesoare Intel® Core™ H35 editie speciala din seria a 11-a si grafica NVIDIA® GeForce RTX™ seria 30
  • Noul Predator Triton 300 SE depaseste limitele de performanta, impachetand cel mai recent hardware intr-un sasiu complet metalic cu grosime de 17,9 mm si greutate de 1,7 kg
  • Predator Helios 300 a fost actualizat pentru a include un procesor grafic NVIDIA GeForce RTX 3080 si un display de 240 Hz
  • SeriaAcer Nitro 5 a fost actualizata pentru a oferi gamerilor performante superioare si mai multe optiuni: dispozitive de 15,3 sau 17,6 inci echipate cu noile procesoare Intel Core H35 din seria 11

Acer a anuntat actualizari importante pentru mai multe notebook-uri de gaming din portofoliul sau, inclusiv Predator Triton 300 SE, Predator Helios 300 si Acer Nitro 5. Notebook-urile Predator Triton 300 SE si Acer Nitro 5 au fost actualizate pentru a include noile procesoare Intel® Core™ din a 11-a generatie, iar Predator Triton 300 SE si Predator Helios 300 sunt echipate cu grafica NVIDIA® GeForce RTX™ seria 30, plus o suita de upgrade-uri, cum ar fi rate crescute de refresh si o tehnologie superioara de racire.

Procesoarele grafice NVIDIA® GeForce RTX 30, cu arhitectura NVIDIA Ampere, cresc eficienta energetica de pana la 2 ori, accelereaza semnificativ performanta si introduc tehnologiile Max-Q din generatia a treia pentru un design subtire si usor. Grafica GeForce RTX din seria 30 ofera experiente ray-traced de gaming uimitoare in Cyberpunk 2077 si alte titluri de top si permit creatorilor sa produca continut incredibil, folosind sute de aplicatii accelerate GPU.

„Odata cu dezvoltarea ventilatorului Acer AeroBlade 3D din a 5-a generatie si a tehnologiilor termice conexe, suntem incantati sa oferim si mai multa putere cu laptopurile noastre de gaming subtiri si portabile din seria Predator Triton”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Predator Triton 300 SE incorporeaza noile procesoare Intel Core H35 din a 11-a generatie, special concepute pentru gaming ultraportabil, grafica NVIDIA GeForce RTX 30 si pana la 10 ore durata de viata a bateriei, pentru cei care au nevoie si de productivitate intre sesiunile de joc.”

„Noul procesor Intel Core H35 din a 11-a generatie asigura experiente de gaming uimitoare pe laptopuri ultramobile, oferind editia speciala Intel Core i7 cu pana la 5,0 GHz si noi avantaje ale platformei, cum ar fi PCIe Gen 4”, a declarat Fredrik Hamberger, director general Client Computing Group la Intel. „Impachetarea tuturor acestor performante si a conectivitatii Wi-Fi 6 intr-un dispozitiv cu performante termice crescute reprezinta o inovatie uimitoare in segmentul de gaming ultraportabil, fapt perfect exemplificat de designul noului Acer Predator Triton.”

Predator Triton 300 SE – Performanta de top intr-un design portabil

Cu o grosime de doar 17,9 mm, noua generatie a Predator Triton 300 SE (PT314-51s) permite utilizatorilor sa joace cele mai noi titluri oriunde isi doresc. Notebook-ul portabil de 1,7 kg este echipat cu un procesor pana la Intel® Core™ i7 H35 din seria a 11-a editie speciala care atinge pana la 5 GHz, pentru performante extrem de rapide, si grafica NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 intr-un sasiu metalic elegant. Un sistem de racire cu doua ventilatoare include tehnologiile AeroBlade Fan din a 5-a generatie si Acer Vortex Flow pentru a mentine temperaturile sub control in timpul sesiunilor intense de gaming. Ventilatorul metalic Aeroblade din aceasta noua generatie are lamele care maresc admisia de aer si un inovator ghidaj care minimizeaza turbulenta si redirectioneaza fluxul de aer catre componentele critice, rezultand o crestere a performantei cu 10% fata de generatia anterioara. Acer Vortex Flow este un design-concept care serveste la crearea unui flux aerodinamic in interiorul sasiului, constand in conducte de caldura, orificii de evacuare si o pereche de flanse amplasate strategic care imbunatatesc racirea procesoarelor si a altor componente critice, crescand in cele din urma performanta.

Indiferent daca se joaca sau vizioneaza filme, utilizatorii vor aprecia ecranul FHD de 14 inci al Predator Triton 300 SE cu o rata de refresh de 144 Hz si trei rame subtiri. Durata de viata a bateriei de 10 ore ofera gamerilor flexibilitatea de a putea studia intre sesiunile de joc sau de a urmari diverse materiale video, oriunde doresc. O tastatura RGB in 3 zone imbunatateste experienta de gaming, iar sistemul audio DTS:X Ultra ofera sunet clar si bine echilibrat, pentru a ajuta jucatorii sa identifice cu usurinta locul unde se ascund inamicii. Pe langa Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650, Predator Triton 300 SE dispunde de o gama larga de porturi, inclusiv Thunderbolt™ 4, USB 3.2 Gen 2 si HDMI. PredatorSense si o tasta Turbo ofera jucatorilor control in timp real asupra vitezei ventilatorului, permitandu-le sa aleaga moduri mai silentioase atunci cand lucreaza sau editeaza continut si un mod la capacitate maxima pentru jocuri.

Predator Helios 300 – Experiente de gaming rapide si performante

Predator Helios 300 (PH315-53) a fost actualizat pentru a include cel mai recent procesor grafic NVIDIA GeForce RTX 3080 si pana la 32 GB de memorie DDR4, oferind jucatorilor toate performantele de care au nevoie pentru a obtine victorii nenumarate in jocurile favorite. Aceste puternice componente alimenteaza afisajul IPS de 240 Hz al notebook-ului cu un raspuns de 3 ms, oferind imagini clare si vibrante, in timp ce sistemul audio DTS:X Ultra si sunetul surround 3D simulat asigura o experienta audio captivanta. Dispozitivul este racit cu ajutorul a doua ventilatoare, inclusiv unul dintre ventilatoarele Acer AeroBlade 3D, iar tehnologia Acer CoolBoost™ permite ajustarea ventilatoarelor pentru a mentine zonele critice la temperaturi optime, in orice moment.

Acer Nitro 5 Intra in joc

Nitro 5 este o serie cunoscuta pentru raportul excelent calitate-pret pe care il ofera, iar noua generatie avanseaza prin puterea combinata a procesoarelor Intel Core H35 din seria 11, a graficii NVIDIA GeForce GTX si pana la 32GB RAM DDR4. Aceste specificatii ofera jucatorilor toata puterea necesara pentru experiente placute de gaming in cele mai populare titluri, iar o pereche de SSD-uri M.2 PCIe/SATA ofera suficient spatiu de stocare pentru pasionatii care joaca o varietate mare de titluri. Pentru situatiile in care e nevoie de reducerea zgomotului sau de mai multa energie, aplicatia NitroSense incorporata ofera utilizatorilor un mijloc convenabil de a verifica temperaturile sistemului, de a regla viteza ventilatorului si multe altele.

In timp ce aceasta performanta poate fi apreciata imediat dupa pornirea unui joc, sasiul elegant al notebook-ului si ramele mai inguste, care permit un raport ecran-corp de 80%, vor atrage imediat privirile. Ecranul are o rata de refresh de 144 Hz si un timp de raspuns de 3 ms, iar panelul sau de 300 niti da viata jocurilor prin culori vibrante. Indiferent de ceea ce se intampla pe ecran sau la interior, inovatiile Acer in managementul termic asigura o racire optima pentru Nitro 5. Pe langa o pereche de ventilatoare si un design cu port de evacuare quad, tehnologia Acer CoolBoost™ creste viteza ventilatorului cu 10% si racirea CPU/GPU cu 9% comparativ cu modul auto.

In plus, o serie de caracteristici inovatoare imbunatatesc experienta generala de joc pe Nitro 5. Portul de incarcare al notebook-ului a fost mutat in spatele sasiului, astfel incat cablul de alimentare sa nu incurce utilizatorii, iar USB Type-C Thunderbolt™ 4 si Intel Wi-Fi 6 (Gig+) asigura conexiuni rapide. Tastatura are RGB in 4 zone, permitand utilizatorilor sa personalizeze masinaria asa cum isi doresc.

Preturi si disponibilitate

Predator Triton 300 SE (PT314-51s) va fi disponibil in EMEA din luna februarie, la preturi incepand de la 1.499 euro.

Predator Helios 300 (PH315-53) va fi disponibil in EMEA din luna februarie, la preturi incepand de la 1.499 euro.

Acer Nitro 5 de 15” (AN515-56) va fi disponibil in EMEA din luna martie, la preturi incepand de la 999 euro.

Acer Nitro 5 de 17” (AN517-53) va fi disponibil in EMEA din luna martie, la preturi incepand de la 999 euro.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2021 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *