Acer isi largeste portofoliul de monitoare de gaming Predator si Nitro cu trei noi modele cu rata de refresh ridicata

Cuprins

  • Noul monitor de gaming Predator XB273U NX dispune de un display WQHD cu rezolutie de 2560 x 1440 si o rata de refresh ridicata de pana la 275 Hz, plus NVIDIA® Reflex Latency Analyzer pentru jucatorii profesionisti
  • Acer Nitro XV282K KV are o rezolutie 4K UHD (3840 x 2160), contrast 100.000.000:1 si un color gamut care acopera 90% DCI-P3
  • Acer este prima companie care are in portofoliu monitoare de gaming certificate TÜV Rheinland Eyesafe®, inclusiv Predator XB323QK NV si Nitro XV282K KV

Acer lanseaza o serie de produse noi din seriile Predator si Nitro: trei monitoare de gaming potrivite pentru o larga varietate de utilizatori, de la profesionistii de elita care necesita tehnologie de varf, pana la gamerii entuziasti care joaca pentru divertisment. In plus, Acer este prima companie care ofera monitoare de gaming certificate TÜV Rheinland Eyesafe®, special concepute pentru a emite mai putina lumina albastra decat ecranele LCD standard din industrie.

Predator XB3_XB323QK-NV

„Noile noastre monitoare de gaming sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie pentru a oferi jucatorilor performante stabile si ergonomie confortabila”, a declarat Victor Chien, President, Digital Display Business, Acer Inc. „Create pentru a se potrivi oricarei tipologii de jucatori, monitoarele Predator si-au dovedit calitatea si fiabilitatea, fiind o alegere de top a gamerilor profesionisti si nu numai. Noile monitoare Predator si Acer Nitro sunt disponibile intr-o varietate de modele si dimensiuni pentru a se potrivi tuturor cerintelor existente pe piata.”

Predator XB273U NX – Viteza legendara pentru o experienta profesionista de gaming

Monitorul de gaming Predator XB273U NX este destinat utilizatorilor care isi doresc o experienta de joc de ultima generatie. Dotat cu cele mai recente inovatii in materie de gaming si display, monitorul de 27 inci aduce la viata jocurile pe un ecran WQHD (2560×1440) cu rata de refresh de pana la 275 Hz si un timp de raspuns de pana la 0,5 ms (G to G) asigurand imagini fluide si fara intreruperi, chiar si atunci cand obiectele se misca rapid pe ecran. Monitorul compatibil HDR acopera 95% din spectrul DCI-P3 pentru a oferi culori vibrante si negru mai profund, iar afisajul sau este imbunatatit de tehnologia IPS Agile-Splendor de la Acer, care face posibile imagini clare chiar si la unghiuri largi de vizualizare.

Predator XB3_XB273U-NX

Instrumentul revolutionar de masurare a latentei sistemului lansat recent, NVIDIA Reflex Latency Analyzer, detecteaza click-urile provenite de la mouse si apoi masoara timpul necesar pentru ca pixelii rezultati (de exemplu flash-ul unei impuscaturi) sa se schimbe pe ecran, iar NVIDIA G- SYNC® ofera jocuri fara intreruperi, pe langa un contrast si o paleta de culori extinsa.

Predator XB323QK NV – 31,5 inci de rezolutie 4K

Noul Predator XB323QK NV este un monitor de gaming UHD (3840×2160) de 31,5 inci, compatibil NVIDIA G-SYNC, cu o rata de refresh rapida, de 144 Hz. Pe langa imaginile clare si fluide pe care le ofera aceasta tehnologie, jocurile au culori vii, cu o gama vibranta oferita de gamutul Wide Color DCI-P3 de 90% al monitorului. De asemenea, dispozitivul include Acer Agile Splendor IPS si certificare VESA DisplayHDR™ 400.

Acer VisionCare 4.0  Jocuri mai confortabile

Ambele monitoare din seria Predator XB3 dispun de Acer VisionCare 4.0, o suita cuprinzatoare de tehnologii care ajuta la protejarea ochilor utilizatorilor in timpul sesiunilor de joc si a turneelor mai lungi. Acer VisionCare 4.0 include LightSense pentru reglarea luminozitatii ecranului in functie de iluminarea ambientala si AdaptiveLight, ColorSense si ProxiSense, o suita de tehnologii care masoara lumina ambientala si apoi regleaza automat luminozitatea si temperatura de culoare a monitorului in mod corespunzator.

Ambele modele sunt printre primele monitoare din lume care au primit certificarea TÜV Rheinland Eyesafe. Se sprijina pe Acer ErgoStand, un suport inovator care ofera utilizatorilor libertatea de a regla gradul de pivotare, de inclinare si inaltimea monitorului pentru a gasi unghiul de vizualizare ideal.

Nitro XV2_XV282K-KV (1)

Acer Nitro XV282K KV – Monitor 4K UHD cu suport pentru cele mai noi console de gaming

Nitro XV282K KV captiveaza utilizatorii in lumi spectaculoase, cu detalii grafice incredibile, cu ajutorul unui panel IPS 4K UHD (3840×2160), contrast 100.000.000:1 pentru a afisa imagini extrem de clare si acoperire de 90% a gamutului de culoare DCI-P3. Cu tehnologie AMD® FreeSync™ Premium, ecranul cu rata de refresh de 144 Hz are un timp de raspuns de 1 ms pentru o redare rapida a cadrelor. In plus, noul Acer Nitro XV282K KV dispunde de HDMI 2.1 si cablu, pentru suport facil al celor mai recente console de gaming la 4K UHD 120 Hz cu VRR (Variable Refresh Rate). Monitorul a obtinut certificarea TÜV Rheinland Eyesafe si dispune de noua tehnologie Ager-Splendor IPS de la Acer pentru a asigura imagini clare, chiar si la unghiuri largi de vizualizare.

Noile monitoare Acer din seria Nitro XV2 dispun de Acer HDR 400 si ecran IPS cu cristale lichide pentru o calitate sporita a imaginii, in timp ce Acer VisionCare 3.0 incorporeaza mai multe inovatii tehnologice care ajuta la reducerea oboselii ochilor des intalnita dupa utilizare intensa. Aceste tehnologii includ LightSense, ColorSense, ProxiSense si BluelightShield Pro.

Mai multe informatii despre Acer VisionCare pot fi gasite aici.

Preturi si disponibilitate

Monitorul Predator XB273U NX va fi disponibil in EMEA din luna mai, la preturi incepand de la 1.179 euro.

Monitorul Predator XB323QK NV va fi disponibil in EMEA din luna mai, la preturi incepand de la 1.199 euro.

Monitorul Nitro XV282K KV va fi disponibil in EMEA din luna mai, la preturi incepand de la 949 euro.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *