Acer lanseaza Chromebook Spin 514, primul sau Chromebook cu procesor AMD Ryzen si grafica AMD Radeon

Cuprins:

  • Ideal pentru consumatorii care fac streaming de continut sau lucreaza si invata de acasa, Chromebook Spin 514 este primul Chromebook Acer echipat cu noile procesoare AMD Ryzen™ 3000 din seria C si grafica AMD Radeon™, pentru performante sporite, pornire rapida si durata lunga de viata a bateriei
  • Acer Chromebook Enterprise Spin 514, pregatit pentru mediul de business, include Chrome Enterprise Upgrade – functiile incorporate ale sistemului de operare Chrome sunt deblocate
  • Designul potrivit in orice context combina un sasiu din metal rezistent si o durabilitate la grad militar (U.S. MIL-STD 810H) cu o forma compacta, convertibila si balamale la 360 de grade
  • Optimizat pentru productivitate si divertisment, cu afisaj touch Full HD de 14 inci cu Corning® Gorilla® Glass si rame inguste, taste cu design modern si Google Assistant

Chromebook-Spin_514

Acer a prezentat astazi primul sau Chromebook echipat cu noile procesoare AMD Ryzen™ 3000 din seria C si grafica AMD Radeon™ – noul Acer Chromebook Spin 514 (CP514-1H / CP514-HH). Aceasta putere combinata cu un design rezistent, elegant si o durata lunga de viata a bateriei fac din noul Chromebook un dispozitiv mai mult decat capabil sa gestioneze toate aplicatiile de care au nevoie consumatorii in timp ce lucreaza si invata de acasa.

De asemenea, Acer anunta si Acer Chromebook Enterprise Spin 514 (CP514-1W / CP514-WH) echipat cu cel mai nou procesor AMD Ryzen™ 3000 seria C si capabilitatile de business ale sistemului de operare Chrome deblocate pentru a sprijini clientii din mediul de afaceri.

„Combinatia dintre procesoarele AMD Ryzen si designul durabil face ca noul Acer Chromebook Spin 514 sa fie o alegere excelenta pentru utilizatorii care au nevoie sa lucreze de acasa”, a declarat James Lin,  General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Utilizatorii vor fi uimiti de noul nivel de responsivitate si performanta oferite de Acer Chromebook Spin 514 cu procesoare AMD Ryzen. In plus, procesorul Ryzen 7 3700C ofera cea mai buna grafica disponibila pe un Chromebook echipat de AMD, astfel incat clientii nostri sa poata profita de gama vasta de aplicatii si extensii pentru a aborda proiecte cat mai provocatoare.”

Echipat pentru performanta cu procesoare AMD

Chromebook Spin 514 este primul de la Acer care foloseste ultima generatie de procesoare AMD Ryzen™ de inalta performanta. Bazate pe arhitectura puternica „Zen”, procesoarele mobile AMD Ryzen asigura responsivitate, timp de incarcare rapid si o durata lunga de viata a bateriei. Prin urmare, totul este rapid pe noul Chromebook, indiferent daca vorbim despre streaming video, utilizare simultana a mai multor aplicatii si a instrumentelor de productivitate office. Noul Chromebook poate ajuta utilizatorii sa abordeze proiecte mai complexe pentru munca si scoala, cum ar fi programarea si editarea video.

Chromebook-Enterprise-Spin_514_lifestyle

Chromebook Spin 514 include, de asemenea, grafica AMD Radeon™ de ultima generatie pentru experiente de gaming imbunatatite, streaming si creare de continut. Modelele cu procesoare quad-core AMD Ryzen 7 3700C sau Ryzen 5 3500C vor avea grafica puternica AMD Radeon™ Vega incorporata.

Tehnologia procesorului AMD eficienta din punct de vedere energetic contribuie la designul subtire si usor al Chromebook-ului Spin 514, care ofera pana la 10 ore de functionare a bateriei si portabilitate excelenta cu o greutate de doar 1,55 kg. In plus, Chromebook Spin 514 este echipat cu pana la 16 GB DDR4 DRAM si pana la 256 GB spatiu de stocare.

Design convertibil cu durabiltate la grad militar

Sasiul noului Acer Chromebook Spin 514 este fabricat din aluminiu anodizat, sablat, cu accente elegante pe capacul superior si pe touchpad. Nu numai ca arata minunat, dar este si incredibil de rezistent. Dispozitivul ofera o durabilitate la nivel militar (conform standardului U.S. MIL-STD 810H) si are un sasiu metalic ranforsat care rezista la cazaturi, lovituri si coroziune. Sasiul sau este proiectat pentru a supravietui caderilor accidentale de la inaltimi de pana la 122 cm si pentru a rezista unei presiuni de pana la 60 kg, astfel incat utilizatorii sa stea linistiti cu privire la riscul de accidente.

Afisajul IPS tactil Full HD de 14 inci este acoperit cu sticla Corning Gorilla Glass, astfel incat sa reziste la zgarieturi. Imaginile vii sunt redate la o claritate impresionanta datorita ramelor laterale subtiri de 6,1 mm care confera dispozitivului un raport ecran-sasiu de 78%. In plus, tastatura cu optiune de iluminare sporeste productivitatea intr-o serie de conditii de iluminare si dispune de taste concave confortabile la utilizare.

Dispozitivul are un design convertibil si poate fi deschis la 360 de grade, permitand utilizarea pentru colaborare, partajare, prezentare sau tastare intr-o varietate de medii si scenarii de lucru. Este disponibil in trei culori: Pure Silver, Steel Gray si Mist Green.

Porturi si Wi-Fi pentru conectivitate deplina

Noul Chromebook are doua porturi USB type-C, ambele acceptand USB 3.2 Gen 1 (pana la 5 Gbps), DisplayPort prin USB-C si incarcare USB. De asemenea, mai are si doua porturi USB 3.2 Gen 1, unul cu posibilitate de incarcare a dispozitivelor mobile chiar si atunci cand Chromebook-ul este oprit si un cititor de carduri MicroSD. O selectie de modele Acer Chromebook Spin 514 au si un port HDMI pentru conectare convenabila la proiectoare, in timpul sedintelor sau cursurilor.

Acer Chromebook Spin 514 este dispozitivul ideal pentru a fi mereu in contact cu colegii, elevii din clasa si prietenii. Difuzoarele stereo duble integrate sunt excelente pentru divertisment si conferinte video, iar microfoanele duale identifica eficient sunetul pentru a oferi claritate sporita in timpul apelurilor video, atunci cand inregistrati audio si video, precum si pentru a sprijini Asistentul Google integrat. Dual-band Wi-Fi 5 (802.11a/b/g/n/ac) cu tehnologie 2×2 MU-MIMO ofera o conexiune wireless rapida si fiabila pentru streaming video mai consistent, folosind camera web HD. De asemenea, Bluetooth 5.0 ofera un mijloc convenabil de conectare la periferice.

Acer Chromebook Enterprise Spin 514

Acer Chromebook Enterprise Spin 514 ofera securitate, capacitati enterprise si economii de costuri, ajutand companiile sa gestioneze dispozitivele la o scara larga. Chromebook Enterprise deblocheaza capabilitatile de business incorporate ale Chromebook-urilor Acer si ale sistemului de operare Chrome, permitand administratorilor IT sa securizeze, sa administreze si sa asigure performanta necesara utilizatorilor finali. Dispozitivele asigura, de asemenea, un mediu sigur si productiv pentru utilizatorii din cloud. Departamentele IT vor aprecia caracteristicile complete de securitate integrate in Acer Chromebook Enterprise Spin 514, iar administratorilor IT le va fi usor sa controleze actualizarile, sa configureze aplicatii, sa utilizeze extensii pentru a spori functionalitatea browserului, sa actualizeze politicile si multe altele, cu gestionare prin web.

Cu zero-touch enrollment, departamentele IT pot livra Acer Chromebook Enterprise Spin 514 catre utilizatorii finali – dispozitivul se va inscrie automat in administrarea intreprinderii imediat ce utilizatorul final se conecteaza la internet. Sistemul de operare Chrome simplifica procesul de implementare, gestionare si alimentare in cloud, crescand in cele din urma timpul de functionare si reducand costul total de proprietate (TCO).

Acer Chromebook Enterprise Spin 514 vine cu pana la 16 GB DDR4 DRAM si cu pana la 256 GB stocare rapida pe SSD PCIe NVMe.

Suport aplicatii

Noile Acer Chromebook Spin 514 si Acer Chromebook Enterprise Spin 514 accepta aplicatii prin Google Play si alte aplicatii web, astfel incat utilizatorii vor avea acces la toate aplicatiile preferate, necesare pentru productivitate, creativitate, servicii si multe altele.

Preturi si disponibilitate

Acer Chromebook Spin 514 (CP514-1H) va fi disponibil in EMEA din luna martie 2021, la preturi incepand de la 529 EUR.

Acer Chromebook Enterprise Spin 514 (CP514-1WH) va fi disponibil in EMEA din luna martie 2021, la preturi incepand de la 799 EUR.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *