ATEN a lansat primul switch KVMP hibrid cu conectivitate USB-C 4K din lume

Switch-ul hibrid KVMP cu 3 porturi CS1953, prevazut cu conectivitate USB-C si DisplayPort, asigura mobilitatea si nivelul de productivitate specifice aplicatiilor profesionale si statiilor de lucru comerciale

 

Bucuresti, Romania (28 decembrie, 2020) – ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a lansat CS1953 – primul switch KVMP hibrid cu 3 porturi si interfete DisplayPort si USB-C, care amplifica eficienta KVM prin abilitatea unica a conectorului USB-C de a combina mobilitatea si ergonomia aplicatiilor profesionale si statiilor de lucru comerciale. Conectand mai multe PC-uri la un monitor cu DisplayPort, utilizatorii beneficiaza de o experienta vizuala de top si de performante excelente, prin comunicarea ultra-rapida intre computere.

”CS1953 ofera calitate superioara la rezolutie 4K si acces SuperSpeed la o gama larga de echipamente periferice. Tot mai populara, interfata USB-C permite incarcarea rapida a dispozitivelor mobile, acces foarte rapid la date si performante A/V – totul prin intermediul unui singur cablu. Aceste functionalitati superioare ofera productivitate sporita si mobilitate superioara, ceea ce il transforma in solutia perfecta nu numai pentru design si aplicatii uzuale de birou, ci si pentru domeniul financiar si sanatate, domenii foarte importante in perioada urmatoare pentru proiectele care se vor implementa in Romania si regiune”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

Datorita conectivitatii USB-C, nu sunt necesare solutii de andocare pentru conectarea de dispozitive USB-C, ceea ce reduce semnificativ spatiul ocupat pe birou, imbunatatind in acelasi timp productivitatea. Acest switch KVMPa a fost proiectat pentru productivitate sporita si mobilitate superioara, fiind solutia potrivita pentru multe domenii de activitate.

Caracteristici cheie:

  • Alocarea eficienta a spatiului disponibil si reducerea costurilor – prin intermediul acestei interfete tot mai populare, CS1953 asigura conectivitatea plug-n-play cu dispozitive mobile (laptopuri, tablete smartphone-uri), fara solutie de andocare, ceea ce reduce atat spatiul necesar, cat si costurile implicate de tehnologizarea spatiului de lucru.
  • Performantele A/V exceptionale prin DisplayPort – CS1953 intermediaza conectivitatea DisplayPort intre pana la doua computere, un monitor si un dispozitiv mobil (prin USB-C). In plus, asigura calitate vizuala superioara la rezolutie 4K, redand in acest fel tot continutul grafic, paragrafele de text si numerele, cu o precizie exceptionala.
  • Datorita standardului 3.0 de alimentare a dispozitivelor prin intermediul USB-C, acestea se vor incarca de indata ce sunt conectate la CS1953, redefinind astfel conceptul ce productivitate mobila.
  • Accesul SuperSpeed la date – Transfer al datelor cu 5Gbps de pe dispozitivele periferice USB 3.1 conectate, precum camere, imprimante, unitati de stocare flash USB si altele. .

Echipamentul va fi disponibil in Romania prin reteaua de parteneri ATEN.

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *