Xiaomi Mi 11, primul telefon echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888 5G

Xiaomi, lider global în tehnologie, marchează o nouă premieră. Seria flagship Mi 11, care se va lansa în curând, va fi prima din întreaga lume echipată cu noul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G. Acesta tocmai a primit un scor de 735439 de puncte pe AnTuTu, urcând pe primul loc în topul celor mai bune procesoare. Lansat pe 1 decembrie, Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G duce mai departe inovația 5G, performanțele AI, fotografia, precum și multe alte experiențe premium destinate utilizatorilor săi.

Qualcomm Technologies, Inc. a demonstrat performanțe de frunte pe noua platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon ™ 888 5G Mobile printr-o serie de teste de referință din industria sintetică. Snapdragon 888 împachetează inovații mobile de top din industrie în tehnologiile 5G, inteligență artificială (AI), jocuri și camere care vor transforma dispozitivele mobile premium care vor veni la începutul anului 2021.

Performanța Snapdragon 888: pachetele Snapdragon 888 oferă progrese arhitecturale majore. Este fabricat folosind cea mai avansată tehnologie de proces de 5nm, permițând performanțe avansate și eficiență energetică superioară. Qualcomm® Kryo ™ 680 generează o creștere de până la 25% a performanței generale a procesorului în comparație cu generația anterioară și permite frecvențe maxime de până la 2,84 GHz. Este, de asemenea, primul subsistem comercial CPU care se bazează pe Arm Cortex-X1. GPU Qualcomm® Adreno ™ 660 realizează cel mai mare salt de performanță de până acum, oferind o redare grafică cu până la 35% mai rapidă decât generația anterioară. Pentru a răspunde feedback-ului de la producătorii OEM, GPU-ul Adreno 660 a fost conceput special pentru a permite flexibilitate și putere mai mare în telefoanele de jocuri cu un anvelopă termică mai mare sau cazuri de utilizare susținute pe dispozitivele emblematice. Fiecare OEM poate alege să selecteze punctul de operare optim pentru proiectarea lor. Complet reproiectat motorul Qualcomm® AI cu generația a 6-a, cu noul procesor Qualcomm® Hexagon ™ 780, oferă 26 TOPS combinate, o creștere de 73% față de generația anterioară, care are ca rezultat performanțe de inferență AI de top, îmbunătățind în același timp eficiența energetică până la de trei ori față de generația anterioară.

Metodologie de evaluare comparativă: perspectiva îndelungată a rezultatelor de referință sintetice a Qualcomm Technologies este că acestea măsoară doar un subset de cazuri de utilizare și nu reușesc să capteze gama largă de experiențe permise de Snapdragon, inclusiv conectivitate, fotografie, videografie, audio, durata de viață a bateriei și încărcare viteze și multe altele. Datorită mediului actual, examinatorii de dispozitive terți nu au putut avea acces direct la cel mai recent design de referință Snapdragon de nivel premium. Prin urmare, Qualcomm Technologies a strâns rezultatele în anumite sisteme de testare, CPU, GPU și AI, și a realizat un scurt videoclip pentru a detalia procesul. Fiecare etalon a fost rulat pe un design de referință Snapdragon 888, iar scorurile ulterioare sunt rezultatul mediu pe trei iterații. Toate criteriile de referință au fost rulate folosind setările implicite pe designul de referință Snapdragon 888, ceea ce este recomandat pentru a oferi cel mai bun echilibru între performanță și consumul de energie pentru utilizarea obișnuită de zi cu zi a utilizatorului.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *