Parfumuri de brand dedicate bărbaților rafinați

Parfumul reprezintă un adevărat accesoriu, atât pentru doamne, cât și pentru domni, aducând un mare avantaj în viața oricui, prin evidențierea trăsăturilor de personalitate. Pentru un aer fresh, sau doar pentru sporirea încrederii în forțele proprii, parfumul aduce în viața bărbaților atât un aer mistic, elegant, cât și un iz marcat de putere.

Catalogul online pus la dispoziția clienților, oferă posibilitatea alegerii modelelor de parfumuri barbati potrivite cu stilul personal. Alegerea dumneavoastră trebuie să țină cont de faptul că imaginea unui bărbat este întotdeauna învăluită în mister, deoarece bărbatul autentic este puternic, precaut, atent la fiecare pas, luptător; un parfum poate să aducă un plus acestei imagini și să o completeze armonios.

Cunoașterea notelor parfumurilor, cheia unei alegeri desăvârșite

Ceea ce trebuie să știți despre notele parfumurilor este faptul că există trei note importante, fiecare cu esențele sale: note de top, note de mijloc și note de bază. Aceste trei categorii de note ne ajută să înțelegem în ce măsură influențează o anumită esență în funcție de categoria în care se regăsește; dacă știm spre exemplu că notele de bază ale unui parfum bărbătesc sunt lemnul de santal și tămâia, vom ști că de aici pornesc esențele cele mai puternice ale acestui parfum, care sunt apoi învăluite subtil de notele de top și cele de mijloc.

Despre parfumuri trebuie să știm faptul că sunt împărțite în patru tipuri definitorii: parfumuri fresh, parfumuri cu iz floral, parfumuri cu tente lemnoase, parfumuri cu iz oriental. Fiecare categorie se împarte în multe alte subcategorii în funcție de esențele alese.

Criteriile de selecție în alegerea parfumului potrivit

Există câte un parfum potrivit pentru fiecare tipologie umană. Când facem o astfel de selecție trebuie să ținem cont în primul rând de simțurile noastre, ele sunt cele care ne ghidează spre ceea ce este potrivit pentru noi. De asemenea, trebuie să ne gândim pentru ce ocazii achiziționăm parfumul, deoarece un parfum pentru o ieșire în oraș diferă de un parfum ales pentru activitățile de zi cu zi. Recomandăm să achiziționați minim două, sau chiar trei parfumuri diferite. Unul să fie cu tente pasionale, rafinate, unul cu iz fresh, sportiv, casual, iar altul neutru, pentru activitățile cotidiene. Parfumul trebuie simțit, dacă vă spune o “poveste bună”, atunci acela este cu siguranță alesul. Fiecare esență și combinație de esențe aduce în final un parfum unic, care va crea încântare celui care îl folosește!

Realizarea unui parfum implică artă, finețe, devotament și experiență, fapt care nu lipsește în ceea ce privește gama de parfumuri Emper. Moda se schimbă de la un an la altul, însă esența unui parfum preferat rămâne în topul sufletului dumneavoastră. Este esențial să ne cunoaștem preferințele, să știm ceea ce se potrivește cu personalitatea noastră, cum să ne evidențiem într-un mod frumos, subtil. Pentru toate aceste aspecte, echipa de consultanță vă stă la dispoziție, tot ceea ce aveți nevoie se regăsește la un singur click distanță. Așteptăm cu interes întrebările dumneavoastră, precum și solicitările în materie de parfumuri!

O alegere înțeleaptă durează o viață întreagă!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *