Huawei România a primit premiul pentru Best CyberSecurity Ecosystem

București, 17 decembrie 2020. Huawei România a primit premiul pentru Best CyberSecurity Ecosystem decernat în cadrul galei Digital Transformation (DX) for Romania, organizată de Digital Transformation Council, revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV, pe 10 decembrie, într-o ediţie virtuală.

Digital Transformation Awards Gala este cea mai importantă reuniune de la sfârşit de an care sintetizează activitatea industriei IT&C, într-un registru de gândire critică şi strategică. Dezbaterile galei au fost urmate de o gală de premiere, în cadrul căreia au fost acordate cele mai importante distincții IT&C pentru performanțele industriilor conectate în 2020, dominate de efectele transformării digitale atât în segmentul public, cât şi în cel privat.

Industria IT&C generează o mare parte a acestei transformări digitale, iar Huawei, ca lider al furnizorilor de echipamente pentru serviciile de telecomunicații, a ținut de-a lungul timpului pasul cu livrarea securității cibernetice pentru cele mai noi tehnologii.

“Noile tehnologii și inovații vor continua să ne îmbunătățească experiența în fiecare domeniu, iar adoptarea lor este strâns legată de asigurarea celui mai bun nivel de securitate cibernetică și de reziliență. Atunci când complexitatea crește, cercetarea cibernetică, colaborarea profesională și participarea activă la organismele de standardizare sunt obligatorii. Acesta este motivul pentru care Huawei pune siguranța cibernetică pe primul lor și alocă resursele necesare, cum ar fi 1 miliard USD în cercetarea și dezvoltarea securității cibernetice a produselor în 2020 și 2% din personalul de cercetare și dezvoltare”, a menționat Sergiu Zaharia – Cyber Security Officer în cadrul Huawei.

Potrivit specialiștilor Huawei, toate provocările de securitate apărute odată cu noile tehnologii reprezintă un motiv puternic pentru o implicare intensă în asigurarea unui mediu digital sigur. Provocările fac parte din progresul tehnologic și progresul social și există câțiva pași clari care pot fi urmați pentru a crea un ecosistem sigur: integrarea securității în toate activitățile comerciale, creșterea gradului de conștientizare a tuturor angajaților pe subiectul securităţii, explorarea tehnologiilor de securitate de ultimă oră și utilizarea unei tehnologii mai avansate pentru a face față provocărilor de astăzi și pentru a asigura securitatea lanțului de furnizori de la un capăt la altul.

Huawei lucrează constant pentru a aduce digitalul fiecărei persoane, case și organizații. Pe măsură ce inițiativele de transformare digitală accelerează în întreaga lume, Huawei și-a asumat responsabilitatea de a se asigura că securitatea și protecția confidențialității rămân o prioritate absolută. Securitatea și încrederea trebuie să fie un punct strategic pe tot parcursul unui serviciu sau vieţii unui produs și cerințele ar trebui să fie întotdeauna la înălțime în ceea ce privește confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea serviciilor și datelor.

În cei 18 ani de activitate în România, Huawei a avut un impact puternic asupra economiei naționale, contribuind cu peste 200 de milioane de euro pe an la PIB-ul României. A stabilit parteneriate puternice cu principalii operatori de telecomunicații și a creat peste 6.400 de locuri de muncă în biroul central și cele 8 centre de servicii și în lanțul său de furnizori.

Despre Huawei
Huawei este un important furnizor global de infrastructură de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Cu soluții integrate pe patru domenii cheie – rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud – ne-am angajat să aducem tehnologia digitală fiecărei persoane, case și organizații pentru o lume inteligentă, complet conectată. Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este competitiv și sigur. Prin colaborarea deschisă cu partenerii ecosistemului, creăm o valoare de durată pentru clienții noștri, facem eforturi pentru a oferi posibilități oamenilor, pentru a îmbogăți viața de acasă și pentru a inspira inovație în organizațiile de toate formele și dimensiunile. La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților. Investim masiv în cercetarea de bază, concentrându-ne pe descoperiri tehnologice care conduc lumea înainte. Avem 194.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi. Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online pe www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:
http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei
http://www.google.com/+Huawei
http://www.youtube.com/Huawei

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *