ALERTĂ MEDIA: S-AU DESCHIS ÎNSCRIERILE PENTRU RAZER INVITATIONAL – EUROPE

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  S-au deschis înscrierile la Razer Invitational – Europe (RI-Europe), un concurs de proporții, deschis pentru toți pasionații de jocuri video. Fără a fi condiționat de o taxă de participare, evenimentul este împărțit în șase turnee de Fortnite Trio, la care pot participa în total până la 90.000 de jucători. Cei mai buni vor fi răsplătiți cu premii în bani și produse hardware. Pentru a participa la RI-Europe, toți cei interesați trebuie să-și formeze o echipă și să se înscrie pe pagina Razer Invitational – Europe.

Echipa câștigătoare a fiecărui turneu va fi răsplătită cu 3.600 Euro, echipa de pe locul 2 va câștiga 1.800 Euro, în timp ce ocupanții locului trei al podiumului virtual vor primi 1.200 de Euro. Echipele de pe locurile patru și cinci vor câștiga premii în produse hardware. Telespectatorii competiției vor avea șansa de a câștiga premii Razer prin simpla urmărire a stream-urilor în direct, votând MVP-urile fiecărei confruntări sau participând la diferite provocări, precum obținerea celui mai bun timp pe o hartă de tip assault course. De asemenea, ei pot înscrie un videoclip al celui mai bun moment din Fortnite pentru a câștiga un set de produse Razer.

Pentru a sărbători prima ediție din Europa a Razer Invitational, 12 dintre cei mai populari jucători și streameri europeni de Fortnite vor participa la meciuri demonstrative de Trios pe 5 decembrie, alături de coechipieri aleși din cadrul comunității lor de fani. Pe listă se regăsesc nume grele precum Krench Royale, Teepsy sau Rafa. Pentru a descoperi cum pot face parte din echipe sau cum pot urmări meciurile ce promit a fi explozive, fanii Fortnite sunt invitați să acceseze pagina web RI-EU.

DE CE:  Razer Invitational – Europe a fost conceput pentru toți jucătorii, indiferent de nivelul lor de experiență, ca un concurs cu adevărat deschis și de mari dimensiuni,  pentru ca aceștia să încheie anul cu o distracție pe cinste.

CÂND:  Meciurile demonstrative din cadrul RI-Europe vor avea loc pe 5 decembrie, la ora 18:30.

Înscrierile pentru Razer Invitational  Europe sunt oficial deschise.

UNDE:  Detalii despre înscriere și orarul competițional se pot găsi pe pagina oficială a RI-Europe.

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *