ALERTĂ MEDIA: BRAND-URILE EXTREM DE CUNOSCUTE RAZER ȘI BAPE® COLABOREAZĂ LA O COLECȚIE LIMITATĂ DENUMITĂ ”A GAMING APE”

Produsele vor fi disponibile în cantități limitate la nivel mondial, în momentul lansării colecției noi pe 5 decembrie 2020 

 

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial și A BATHING APE® (BAPE®), cel mai popular brand de haine de stradă din Japonia, fondat în 1993.

CE: După teaser-ul apărut pe 24 noiembrie, Razer și A Bathing Ape (BAPE) au anunțat în mod oficial colaborarea specială a celor două companii pentru a lansa colecția ”A GAMING APE” alcătuită din periferice de gaming, articole vestimentare și rucsacuri. Ediția limitată sărbătorește gamingul și pasiunea pentru moda de stradă, combinând deosebit de popularul model BAPE® CAMO cu sigla inconfundabilă a Razer, șarpele cu trei capete. În mod similar, simbolul APE HEAD  este înfățișat purtând căștile Razer Kraken.

Colecția ”A GAMING APE” include periferice Razer precum mouse-ul DeathAdder V2, mouse mat-ul Goliathus V2 sau căștile wireless Opus, decorate cu design-uri inspirate de BAPE®. Fanii vor putea afișa pasiunea lor pentru cele două branduri și cu articole vestimentare printre care se regăsesc hanorace și rucsacuri reimaginate de BAPE. Prima colecție care reunește cele două firme este de neratat pentru fanii pasionați.

DE CE:  Noile articole vestimentare și periferice în ediție limitată, realizate în colaborare cu BAPE®, oferă un stil distinct indiferent dacă este vorba de haine sau de accesorii de gaming, fiind ideale pentru pasionații de modă urbană și de gaming.

Pentru mai multe detalii despre colaborarea Razer x BAPE, vizitați această pagină.

CÂND:  Colecția va fi dezvăluită în cadrul unui eveniment special, un stream  RAZERSTORE LIVE ce va avea loc pe 4 decembrie, ora 04:30, iar obiectele din colecție vor putea fi achiziționate începând cu 5 decembrie ora 04:00.

UNDE:  Colecția ”A GAMING APE” va fi disponibilă pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore dar și în cadrul magazinelor BAPE STORE®, inclusiv US.BAPE.COM și BAPE.COM.

PREȚURI: Razer x *A Bathing Ape® DeathAdder V2: 99,99 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Goliathus V2 Speed: 49,99 Euro ​
Razer x *A Bathing Ape® Opus: 299,99 Euro

Razer x *A Bathing Ape® Rogue 15” Backpack​: 199,99 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Full Zip Hoodie:​ 385 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Camo Team Tee:​ 179 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Black Tee:​ 115 Euro
Razer x *A Bathing Ape® White Tee: 115 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *