More Than You Expect: POCO lansează noua “bestie” pentru distracție, POCO M3

POCO a devenit brand independent la nivel global odată cu lansarea ultimului smartphone de buget care este dotat cu o cameră de top, o baterie de 6,000mAh și ecran FHD+

BUCUREȘTI, ROMÂNIA, 24 noiembrie 2020 – Bazându-se pe pe renumita sa gamă de telefoane inteligente, POCO Global și-a anunțat astăzi independența, precum și lansarea noului smartphone entry-level POCO M3. Dotat cu o cameră triplă de 48MP, o baterie de 6,000mAh, un ecran performant FHD+ și un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 662, POCO M3 este următorul smartphone pentru tineri.

POCO M3 marchează debutul global al seriei M: o incursiune a brandului într-o categorie complet nouă. Noua gamă de produse se bazează pe succesul POCO la nivel global și concurează cu linia de telefoane flagship din seria F, precum și cu seria X, aflată în categoria mid-range. În acest mod, brandul își propune să se adreseze unei noi categorii de iubitori ai tehnologiei.

Independența brandului POCO

Cu ocazia acestei lansări, POCO Global intră într-o nouă etapă ca un brand de sine stătător. Această etapă semnificativă a fost posibilă cu sprijinul fanilor din întreaga lume, care au ajutat brandul să obțină realizări remarcabile încă de la debutul POCO F1, în anul 2018:

  • Brandul a intrat în peste 35 de piețe globale în doar trei ani;
  • POCO F1 a înregistrat peste 2,2 milioane de unități livrate*;
  • În total, brandul a vândut peste 6 milioane* de telefoane POCO în întreaga lume.

“Aceste rezultate extraordinare subliniază susținerea totală a utilizatorilor pentru filosofia POCO  – ‘tot ceea ce ai nevoie, nimic din ceea ce nu îți trebuie’ – și vom face tot posibilul pentru a le oferi fanilor noștri tehnologie inovativă”, a declarat Kevin Qiu, Head of POCO Global.

“Filosofia POCO reprezintă starea pe care ne-o dorim cu toții – să ne simțim atutentici și siguri pe noi. Ca un brand independent și nou, vrem să livrăm în continuare tehnologia care contează într-o lume în permanentă dezvoltare.”

 

POCO M3 – More than you expect

Baterie care durează

Echipat cu cea mai mare baterie din categoria sa, POCO M3 le garantează chiar și celor mai împătimiți gameri că au energie din plin pentru a naviga pe Internet, a se conecta și a face stream-uri pe parcursul întregii zile cu ajutorul bateriei incredibile de 6000 mAh. Telefonul este conceput să reziste peste 5 zile dacă este folosit la un nivel normal și puțin sub 3 zile, la un nivel de folosire moderat. Durează aproximativ 1,5 zile** pentru ca bateria să se descarce complet, atunci când telefonul este solicitat la maximum. Mai mult decât atât, bateria lui POCO M3 este special concepută pentru a rezista la temperaturi ridicate și poate fi folosită aproape 2,5 ani** fără probleme. Bateria modelului POCO M3 asigură o experiență de lungă durată.

Pe lângă durabilitate, POCO M3 oferă o viteză mai mare și mai consistentă de încărcare pentru utilizatorii care folosesc MIUI ultra battery saving și o încărcare rapidă de 18W. Telefonul are în cutie un încărcător de 22,5W și suportă încărcarea inversă prin cablu, ceea ce asigură un confort sporit.

“POCO M3 le aduce  utilizatorilor noștri o experiență de top și oferă una dintre cele mai mari baterii din industrie”, a spus Angus Ng, Head of Product Marketing, POCO Global. “Această baterie de mare capacitate îi ajută pe utilizatori să facă pentru mai mult timp lucrurile care le plac, precum streaming-ul, să asculte muzică sau să creeze materiale video cu setup-ul triplu de camere. Cu POCO M3 ridicăm ștacheta categoriei din care face parte telefonul, oferind mai mult decât vă așteptați la toate nivelurile.”

Display uimitor pentru distracție fără limite

Conceput ca o “bestie” a distracției, POCO M3 are un display FHD+ Dot Drop de 6.53”, cu rezoluție înaltă de 2340×1080, cu o rată impresionantă de contrast de 1500:1 și o rată de aspect de 19,5:9

care asigură o experiență vizuală perfectă. Ecranul din față este Corning® Gorilla® Glass 3 care îi oferă o protecție sporită la căzături și zgârieturi, în timp ce textura anti-amprente de pe spatele telefonului asigură o priză mai bună, dar și o greutate redusă a acestuia. POCO M3 este dotat cu senzor de amprentă lateral care îi oferă ecranului un design minimalist.

POCO M3 este certificat TÜV Rheinland Low Blue Light, astfel că utilizatorii se pot uita ore în șir la ecran fără ca vederea să le fie afectată. Dotat cu un sistem dual de difuzoare cu funcție de curățare a prafului, POCO M3 oferă un sunet de calitate, cu bass puternic pentru o experiență captivantă.

Set-up triplu de camere de 48MP cu moduri de fotografiere bonus

Pentru a va duce talentul fotografic la nivelul următor, POCO M3 vine cu un set-up triplu de camere de 48MP, foarte apreciat pe piață, susținut de o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP, în timp ce calitatea selfie-urilor este asigurată de o cameră frontală de 8MP.

Distracția continuă cu noile moduri foto creative oferite de POCO M3. “Movie frame” le conferă fotografiilor un aer cinematografic, în timp ce “Time-lapse” folosește valori variate de viteză pentru a capta scene diferite. “Night Mode” îmbunătățește pozele făcute în lumină slabă prin mărirea contrastului culorii, în timp ce “Color focus” poate scoate în evidență tonuri specifice. Captarea momentelor speciale nu a fost niciodată mai ușoară!

 

 Performanță de top la prețuri accesibile

Dotat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 662, POCO M3 oferă o experiență nemaiîntâlnită la acest nivel de preț. Qualcomm® Adreno™ 610 GPU asigură o experiență fluidă de gaming, dar și oportunitatea de a stoca fotografii de calitate înaltă la jumătate din dimensiunea fizică. Procesorul de 11nm al lui POCO M3 oferă performanțe mai bune, se încălzește mai greu și consumă mai puțină energie. Spațiul de stocare UFS promite performanțe înalte, viteză și multitasking și este foarte util atunci când vine vorba de aplicații și jocuri.

De asemenea, sistemul de operare este optimizat astfel încât să ofere o experiență de top. MIUI Game Booster vă permite să vedeți capacitatea de folosire CPU și GPU în timp real, iar efectul de “voice changer” face jocurile mai captivate. Pe lângă asta, puteți reda ceea ce vedeți pe ecran pe un monitor extern și să vă asigurați astfel că prietenii se alătură distracției.

Ieșiți în evidență cu un design unic

Cu o greutate mai mică de 200 de grame, POCO M3 oferă un design stilat. Telefonul are trei nuanțe: Cool Blue, POCO Yellow și Power Black, dintr-un material aderent. Senzorul de amprentă lateral este ușor de folosit, vă puteți debloca telefonul într-o clipită, iar colțurile lui sunt rotunjite. De asemenea, POCO M3 oferă o durată de viață a bateriei cu 20% mai mare, cu ajutorul acumulatorului de 6,000 mAh, fiind totodată mai ușor decât alte telefoane din aceeași gamă.

POCO M3 este diponibil în două variante – 4GB+64GB, 4GB+128GB și va putea fi achiziționat în România începând cu data de 7 decembrie din Mi Store și online de pe eMAG:

4GB+64GB: preț recomandat de vânzare începând de la 649 lei

4GB+128GB: preț recomandat de vânzare începând de la 699 lei

POCO M3 Specificații tehnice: *Date oferite de Canalys și echipa internă de vânzări

**Toate datele referitoare la încărcare și baterie sunt obținute în laborator. Rezultatele pot varia, în funcție de condițiile individuale.

Imaginile produsului sunt disponibile aici.

 

 Despre POCO

 POCO este un brand independent desprins din Xiaomi Corporation. Până în prezent, POCO a intrat în peste 35 de piețe globale în doar trei ani și a vândut peste 6 milioane de telefoane în întreaga lume.

Primul produs lansat în 2018 – POCO F1 – a propulsat rapid popularitatea brandului în rândul iubitorilor de tehnologie și media, totul datorită performanțelor sale incredibile, ajungând la peste 2.2 milioane de livrări. În prezent, POCO are un produs independent, propria echipă de vânzări și marketing și împarte resursele cu Xiaomi în privința producției și a experienței post-vânzăre.

POCO este un brand destinat iubitorilor de tehnologie, iar filosofia sa este ‘Tot ceea ce ai nevoie, nimic din ceea ce nu îți trebuie’ și se adresează în special cerințelor fanilor POCO. Este conceput pentru a oferi tehnologia de care utilizatorii au cu adevărat nevoie, lăsându-le acestora puterea de a decide evoluția viitoare a produselor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *