ViewSonic introduce seria de monitoare portabile pentru productivitate la indemana

Construite pentru cei care calatoresc mult in scop de afaceri, precum si pentru cei care lucreaza remote sau noua categorie de nomazi digitali, aceste monitoare portabile completeaza laptopurile si tabletele cu spatiu suplimentar de afisare

ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, introduce modele de monitoare portabile in portofoliul sau de ecrane premiate. Construite pentru a spori productivitatea pentru oamenii aflati in miscare, ecranele TD1655 si VG1655 pot fi cuplate la laptop sau tableta. Astfel, datorita spatiului virtual de lucru mai mare utilizatorii pot deveni mai eficienti. Fie ca lucrati la distanta si trebuie sa distribuiti continut, ori calatoriti in scop de afaceri si aveti nevoie de un ecran suplimentar, monitoarele portabile de la ViewSonic permit celor care le folosesc sa vada si sa faca mai mult.

ViewSonic TD1655 este un ecran cu touchscreen capacitiv cu 10 puncte de atingere. Modelul ofera o experienta naturala de scriere si navigare simplificata. VG1655 transmite culori realiste datorita ecranului cu protectie anti-glare. Ambele monitoare portabile vin cu doua porturi USB C pentru transmisia de date rapida, flux audiovizual, dar si pentru alimentare de pana la 60W.

Monitoare Portabile

TD1655 – Display Portabil cu Touchscreen

  • Monitor portabil cu touchscreen capacitiv de 16 inches si rezolutie 1080p (1920×1080)
  • Ecran touchscreen capacitiv cu 10 puncte tactile pentru o experienta veritabila de scris (stylus inclus)
  • Design cu rama imperceptibila pe 3 laturi
  • Conectori inclusi: doua porturi USB C si mini-HDMI
  • 6 inch grosime si o greutate de 800 de grame

VG1655 – Monitor Portabil

  • Monitor portabil de 16 inches si o rezolutie de 1080p (1920×1080)
  • 6 inch grosime si greutate de 800 de grame
  • Conectori inclusi: doua porturi USB C si mini-HDMI
  • Picior de sustinere incorporat pentru orientare portrait si landscape
  • Husa pentru ecran inclusa

Hasan Koçyiğit, Manager Regional ViewSonic pe Europa Centrala si de Est si Turcia a declarat: „Monitoarele portabile ViewSonic sunt ideale pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult spatiu de ecran pentru a isi spori eficienta muncii. Modelele TD1655 si VG1655 cantaresc sub un kilogram si au o grosime de aprox. 1.5 cm. Aceste monitoare ultra-portabile sunt convenabil de transportat, incapand usor in orice ghiozdan, geanta sau servieta.”

Videoclip Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BAYLPT5n1Yc

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experienta in domeniu de peste 30 ani. Datorita spiritului inovator si viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondiala cu ajutorul unui portofoliu de solutii de afisare profesionale, care imbunatatesc semnificativ modul in care utilizatorii lucreaza, colaboreaza, comunica si se conecteaza. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse si ecrane interactive ViewBoard, precum si ecosystemul software myViewBoard. ViewSonic si-a castigat de-a lungul celor 30 de ani o pozitie puternica in livrarea de solutii inovatoare si solide pentru domenii precum educatia, antreprenoriatul, consumer si profesionisti in prelucrare foto-video, ajutandu-si clientii sa vada diferenta, sub deviza “See the Difference.” Pentru mai multe informatii despre ViewSonic, vizitati pagina ViewSonic.com si urmariti pe Facebook, YouTube si Twitter.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *