Samsung Electronics anunță experiența virtuală „Life Unstoppable”

Samsung va dezvălui cele mai recente inovații de produs într-o lume virtuală pe 2 septembrie 2020.

București, România – 30 iulie 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd a anunțat că va găzdui o experiență virtuală imersivă, denumită Life Unstoppable, pentru a dezvălui cele mai noi inovații din categoriile de mobile, wearables, televizoare, audio și electrocasnice. Samsung va introduce invitații într-o lume virtuală și interactivă, prezentându-le noi produse și demonstrând modul în care gama 2020 îmbină divertismentul, creativitatea și eficiența, mulându-se perfect pe stilurile de viață conectate digital de astăzi.

Life Unstoppable este un concept de călătorie virtuală dinamică și interactivă, de 45 de minute, prin intermediul căreia poți vizualiza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Samsung. Moderatorii și invitații speciali vor arăta modul în care inovațiile ancorate în jurul vieții umane au permis întotdeauna oamenilor să-și construiască experiențe conectate fără limite, trăind o Viață de Neoprit.

Samsung continuă să împingă barierele tehnologiei, arătând tot ce este aceasta capabilă să facă – iar această nouă experiență nu este cu nimic diferită. Această lume interactivă le va permite oaspeților să exploreze multiple lansări de produse din categoriile de dispozitive mobile, televizoare și electrocasnice, chiar în confortul propriei locuințe. Cele mai recente inovații ale ecosistemului integrat Samsung vor oferi soluții nevoilor utilizatorilor – de la maximizarea divertismentului de acasă și a experiențelor de joacă conectate, la eficiența electrocasnicelor digitale inteligente, care să ușureze viața, facilitând creativitatea în timpul programului de muncă sau joacă, atât acasă, cât și în deplasare.

Experiența digitală din acest an este una dintre numeroasele modalități prin care Samsung își adaptează business-ul ca răspuns la noile schimbări globale privind restricțiile de călătorie, mediile de lucru și interacțiunea față în față.

„La Samsung, continuăm să aducem inovații care schimbă regulile jocului, atât pentru utilizatorii noștri cât și pentru întreaga societate. Suntem bucuroși să reinventăm modul în care noile noastre game de telefoane mobile, wearables, televizoare, electrocasnice și multe altele vor fi de acum dezvăluite – o călătorie care va demonstra modul în care tehnologia noastră conectată, avansată poate alimenta o Viață de Neoprit”, a declarat Benjamin Braun, directorul de marketing al Samsung Europe.

Life Unstoppable va avea loc pe 2 septembrie 2020, de la ora 9:00 BST / 10:00 CET, și va fi destinat industriei de media, retail și parteneri, pe bază de invitație.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *