Huawei MateBook D 14 și Huawei Wi-Fi Q2 Pro, noi dispozitive care se alătură campaniei Family Week cu oferte speciale

Huawei Family Week (1)

Huawei Consumer Business Group anunță noi oferte speciale, disponibile în cadrul campaniei Family Week. Cele două dispozitive care se alătură programului și care întregesc portofoliul de produse care acoperă nevoile diverse ale utilizatorilor sunt laptopul Huawei MateBook D 14 și router-ul Huawei Wi-Fi Q2 Pro.

În intervalul 1 iunie – 28 iunie, utilizatorii care își achiziționează un laptop Huawei MateBook D 14 beneficiază de un discount în valoare de 300 lei. Astfel, prețul special al dispozitivului este de 2799 lei, redus de la 3099 lei. Tot în această perioadă, și router-ul Huawei Wi-Fi Q2 Pro este disponibil la prețul special de 949 lei, cu un discount de 100 lei de la 1049 lei. Pachetele promoționale sunt valabile la partenerii autorizați ai HUAWEI și vin ca o continuare a inițiativei companiei de a oferi experiențe de utilizare mai plăcute și mai accesibile.

Huawei MateBook D 14

Huawei Watch GT 2e, cel mai recent smartwatch din portofoliul HUAWEI, este un alt dispozitiv care vine în completarea unui stil de viață activ și conectat.

Toate ofertele HUAWEI, disponibile în cadrul campaniei Family Week și anunțate anterior pot fi găsite mai jos:

  • La achiziționarea Huawei P40, utilizatorii primesc un voucher în valoare de 600 lei și un telefon Huawei Y5p cadou, în timp ce, pentru modelul Huawei P40 Pro, aceștia beneficiază de un voucher de 300 lei și un telefon Huawei Y5p gratuit.
  • Utilizatorii care decid să își achiziționeze un Huawei P40 lite sau P40 lite E, primesc în perioada următoare o baterie HUAWEI de 12000maH pentru modelul P40 lite și de 10000maH pentru P40 lite E, în limita stocului disponibil, sau un discount în valoare de 200 lei pentru P40 Lite, respectiv 50 lei pentru P40 lite E.
  • Prețurile de precomandă anunțate pentru Huawei Seria Y rămân valabile până pe 28 iunie. Astfel, la achiziționare, utilizatorii vor beneficia de un discount de 200 lei, prețul special pentru Huawei Y5p fiind de 399 lei, respectiv 599 lei pentru Huawei Y6p.
  • La achiziționarea unui notebook Huawei MateBook 13, dotat cu un procesor Intel Core i5 sau i7, utilizatorii primesc gratuit un telefon Huawei Y6p. În același timp, cei care aleg varianta AMD a laptopului beneficiază de un telefon Huawei Y5p cadou.
  • Tableta MatePad T8 poate fi achiziționată cu un discount de 200 de lei, valabil până la finalul lunii iunie.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *