Educația și distracția fac echipă bună cu telefoanele Huawei Seria Y și tableta Huawei MatePad T8

Cu noile dispozitive recent lansate pe piața din România, HUAWEI aduce cele mai noi posibilități tehnologice în fața tuturor, inclusiv a copiilor născuți în era digitală. Seria Y și tableta MatePad T8 sunt exemple perfecte de produse cu funcții ce permit performanțe deosebite, precum și cea mai bună și sigură experiență a generației tinere la un preț accesibil.

Alegerea unui dispozitiv potrivit pentru copii, care să ofere funcționalitățile esențiale, precum un design modern, care să le fie pe plac, o cameră foto care să le țină în priză creativitatea și tehnologii care să îi ajute să fie în permanentă legătură cu părinții și familia, este un must-have în perioada aceasta.

Prețuri prietenoase pentru părinți și tehnologii care îi cuceresc pe copii

Investiții smart pentru copii în contextul actual? Toate cele trei dispozitive sunt, în această perioadă, disponibile la prețuri speciale, în cadrul campaniei Family Week. Astfel, tableta MatePad T8  poate fi achiziționată cu un discount de 200 lei până la finalul lunii iunie, prețul normal fiind de 649 lei pentru versiunea Wi-Fi a tabletei, respectiv 749 lei pentru modelul LTE.

Nici telefoanele Huawei Y5p sau Huawei Y6p nu îi fac pe părinți să investească bugete exagerate în dispozitive potrivite pentru copii. Prețurile de precomandă anunțate pentru cele mai noi telefoane din portofoliul HUAWEI rămân valabile până pe 28 iunie. Astfel, la achiziționare, utilizatorii vor beneficia de un discount de 200 lei, prețul pentru Huawei Y5p fiind de 399 lei, respectiv 599 lei pentru Huawei Y6p.

Aceste prețuri rezonabile vin cu capabilități importante, precum autonomia generoasă a bateriei, camere foto performante, design modern și culori atractive, potrivite pentru toate vârstele.

MatePad T8 (2)

Experiențe video nelimitate și sesiuni de lectură confortabile

Telefoanele din Seria Y sunt dotate cu ecrane care protejează vederea, astfel că experiența de utilizare devine sigură și confortabilă pentru copii. În plus, ambele dispozitive dispun de un ecran generos. Huawei Y5p se bucură de un display FullView de 5,45 inci, în timp ce Huawei Y6p este echipat cu un display Dewdrop de 6,3 inci cu rame înguste, oferind un raport ridicat ecran-corp de 88,4%. Experiența unui ecran mai mare și dotat cu tehnologii de protecție a ochilor este ideală pentru copii, mai ales pentru momentele în care participă la cursurile online, citesc sau vizionează un videoclip.

MatePad T8 (4)

MatePad T8, un gadget accesibil și sigur, potrivit pentru toate vârstele

În cazul unei alternative a telefonului mobil, din categoria tabletelor, MatePad T8 reprezintă o alegere interesantă pentru copii. Tableta este un tovarăș ideal pentru activitățile de învățare sau de relaxare ale copiilor, datorită aplicației Kids Corner, concepută pentru a le oferi un mediu potrivit. Opțiunile de control parental le permit părinților să gestioneze cu ușurință conținutul și aplicațiile disponibile, dar și timpul pe care copiii îl pot petrece în fața dispozitivului.

Pentru a oferi o experiență de utilizare sănătoasă copiilor, Kids Corner include și patru moduri de protecție a ochilor, precum filtrul pentru lumină albastră, alerte de postură, alertă de teren accidentat și un mod eBook pentru o experiență de lectură și mai confortabilă.

Tableta MatePad T8 este și ea special concepută pentru a face activitățile de învățare de la distanță sau sesiunile de lectură mai prietenoase pentru copii, cu un raport ecran-corp de 80%. Ușoară și elegantă, este un dispozitiv ideal pentru confort, chiar și atunci când este ținută în mână pentru o perioadă mai lungă de timp. Mai mult, tableta dispune de modul Eye Comfort și de un nou mod Dark, tehnologii care oferă un mediu mai sigur pentru privire.

Telefoanele Huawei Seria Y și tableta Huawei MatePad T8 au fost special concepute pentru a putea fi utilizate și de copii. Pe lângă raportul calitate-preț foarte bun, cele trei dispozitive dispun de aplicații educative și tehnologii de ultimă oră, care îi ajută pe cei mici să se bucure de activități de învățare într-un mod care le protejează vederea și care le oferă toate instrumentele de care au nevoie.

MatePad T8 (3)

Aplicații de învățare a limbilor străine în Huawei AppGallery

Telefoanele din Seria Y dispun de AppGallery preinstalat, cel de-al treilea magazin internațional de aplicații al HUAWEI, din care copiii își pot descărca aplicații utile. Biblioteca virtuală vine cu securitate și protecție completă. Sistemul de evaluare a vârstei utilizatorilor oferă un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru ei.

AppGallery acordă o atenție sporită zonei de educație, tocmai pentru a le oferi copiilor posibilitatea de a învăța de pe ecranul telefonului. Dacă vor să învețe o limbă străină, aplicații utile precum Mondly sau Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language, le pot deveni buni profesori virtuali.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *