Visual Fan își intensifică eforturile în criza generată de COVID-19 și plănuiește producția de măști la Brașov

Compania Visual Fan SRL, deținătoarea brandului local Allview, se alătură listei de companii care își diversifică activitățile pentru a ajuta activ la rezolvarea problemelor cauzate de pandemia de coronavirus.

În contextul situației actuale, în care echipamentele medicale sunt foarte greu de procurat și având deja relații solide și de încredere cu producători și furnizori acreditați din China, compania a achiziționat la cele mai bune prețuri, consumabile medicale pentru o serie de parteneri, organisme și instituții de sănătate publică și private. Aceste demersuri au fost posibile datorită istoriei îndelungate, de mai bine de 20 ani, pe care Visual Fan o are cu partenerii chinezi. De asemenea, compania a achiziționat într-un proces accelerat, echipamente de protecție și accesorii medicale, primele comenzi fiind deja onorate.

Prioritatea noastră este protejarea oamenilor în paralel cu sprijinirea eforturilor naționale și globale de combatere a răspândirii coronavirusului.” a spus Lucian Peticilă, CEO Allview.

În perioada următoare, compania își propune să achiziționeze un echipament de producție măști, ca măsură de diversificare a capacității de producție și asamblare de la Brașov, pe fondul crizei generate de COVID-19.

Ca parte a efortului comun împotriva pandemiei, compania continuă acțiunile de sprijin prin donarea de echipamente de protecție și consumabile medicale, având valori considerabile, instituțiilor de sănătate publică și private, precum și unor ONG-uri, pentru a contribui la reducerea suprasolicitării sistemului de sănătate românesc. Compania își ia angajamentul de a continua acest demers, pe toată perioada crizei sanitare.

Oferim sprijinul nostru, eroilor din prima linie, care luptă neobosit împotriva răspândirii virusului, zi de zi. Îmi place să gândesc că așa arată o lume normală, în care fiecare dintre noi pune umărul pentru celălalt. Îmi place să cred că ne vom păstra și dezvolta aceste comportamente pozitive și după ce vom fi depășit criza de sănătate.” a spus Lucian Peticilă, CEO Allview.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, în anul 2011, primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat. Brandul Allview este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este de a oferi tehnologii avansate și accesibile, sub un brand românesc.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *