RAZER ANUNȚĂ DEATHADDER V2 ȘI BASILISK V2: CELE MAI BUNE MOUSE-URI DE GAMING AU DEVENIT ȘI MAI BUNE

Două dintre cele mai populare mouse-uri Razer au fost îmbunătățite cu o serie de tehnologii noi pentru a păstra avantajul oferit utilizatorilor

 

BUCUREȘTI, 15 ianuarie 2020 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat lansarea Razer DeathAdder V2, cea mai nouă iterație a celui mai popular mouse din oferta Razer, și a Razer Basilisk V2, mouse-ul de gaming cu opțiuni avansate de personalizare. Ambele modele beneficiază de cele mai noi tehnologii dezvoltate de Razer.

De la lansarea sa Razer DeathAdder a fost disponibil în peste 30 de variante care au ridicat în mod constant standardul de calitate pentru mouse-urile de gaming. Conform datelor de vânzare din 2019, acest model a vândut peste 10 milioane de unități la nivel mondial. Păstrând bine-cunoscutul design ce-i conferă cea mai bună ergonomie din categoria lui, noul Razer DeathAdder V2 include acum noi tehnologii precum senzorul optic Razer Focus+, switch-urile optice și cablul Razer Speedflex. Astfel, DeathAdder V2 este arma esențială care nu ar trebui să lipsească din arsenalul unui gamer.

“Razer încearcă să atingă perfecțiunea cu fiecare produs dezvoltat. Astfel, am continuat să îmbunătățim DeathAdder de-a lungul anilor,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Cu DeathAdder V2, am luat cel mai popular mouse de pe piață și l-am îmbunătățit și mai mult, pentru a le oferi jucătorilor arma fundamentală care rămâne fidelă reputației și oferă un avantaj nedrept.”

Design ergonomic cizelat la perfecțiune

Proiectat în special pentru mâinile de dimensiuni medii și mari, forma ergonomică unică a  DeathAdder se potrivește perfect cu stilul de folosire în palmă, dar și cu cel de tip claw grip. Spre deosebire de mouse-urile clasice destinate folosirii la birou, DeathAdder oferă un grad de confort sporit, reducând stresul asupra încheieturilor.

DeathAdder V2 aduce îmbunătățiri dincolo de formă. Mouse-ul este echipat cu un nou înveliș rezistent la transpirație, materialul cauciucat oferind o priză mai bună. Noul DeathAdder V2 încorporează și o rotiță de scroll care oferă o experiență de utilizare îmbunătățită. La aceasta contribuie și construcția cu greutate redusă, perifericul cântărind doar 82g.

 

Gaming cu viteza luminii

Inima lui DeathAdder V2 este senzorul optic Razer Focus+, care se poate lăuda cu cele mai bune specificații de pe piață și care încorporează și noi funcții inteligente. Precizia incredibilă a DeathAdder V2 este garantată de folosirea unor tehnologii precum Smart Tracking, Asymmetric Cut-off și Motion Sync. Senzorul Focus+ oferă precizie la nivel de pixel, acest lucru putând să facă diferența dintre victorie și înfrângere.

DeathAdder V2 este echipat și cu noile switch-uri optice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri, care folosesc fascicule infraroșii pentru a detecta cu precizie maximă momentul acționării butoanelor, eliminând astfel riscul acționărilor duble neintenționate. Oferind un timp de răspuns mai mic, DeathAdder V2 devine o extensie adevărată a jucătorului. Deosebit de rapide și de durabile, Optical Mouse Switches sunt construite să reziste la 70 de milioane de acționări.

Noul Razer DeathAdder V2 include și flexibilul Razer™ Speedflex Cable. Datorită noului înveliș, cablul va opune mai puțină rezistență la mișcarea mouse-ului, reducând considerabil clasicele momente frustrante în care cablul ia forma marginii biroului, luptându-se cu mișcările jucătorului.

Conceput pentru performanțe superioare

DeathAdder V2 încorporează opt butoane programabile, complet personalizabile prin aplicația Razer Synapse 3, oferind jucătorilor acces facil la funcțiile macro și la cele secundare prin intermediul Razer HyperShift. Parte a aplicației Razer Synapse 3, funcția HyperShift le permite jucătorilor să aloce funcții secundare fiecărui buton, care pot fi accesate prin acționarea unui buton predefinit de jucător, oferind astfel opțiuni de control avansate.

DeathAdder V2 include și tehnologia Advanced On-board Memory, care permite stocarea a până la cinci profiluri direct în memoria mouse-ului, utilizatorii putând astfel să-și acceseze setările oricând, indiferent de locație. Nu lipsește nici tehnologia Razer Chroma™ RGB care permite personalizarea iluminării DeathAdder V2 și sincronizarea acestuia cu alte dispozitive compatibile cu Razer Chroma™.

 

DESPRE RAZER DEATHADDER V2

  • Senzor optic Focus+ cu rezoluție reală de 20.000 DPI
  • Accelerare de până la 650 țoli pe secundă (IPS) / 50 G / cea mai bună acuratețe din industrie de 99.6%
  • Switch-uri optice Razer™ garantate pentru 70 de milioane de acționări
  • Design ergonomic îmbunătățit cu un înveliș ultra-durabil
  • Patine 100% PTFE (grosime de 0.8mm).
  • Rotiță de scroll tactilă concepută special pentru gaming
  • Ajustarea sensitivității în timp real (Valori predefinite: 400/800/1600/2400/3200)
  • Stocare hibridă încorporată + cloud (4+1 profiluri)
  • Sistem de iluminare Razer Chroma™ RGB cu peste 16,8 milioane de opțiuni de personalizare
  • Opt butoane Hyperesponse programabile individual
  • Posibilități de ajustare avansată a distanțelor de Lift-off/Landing
  • Compatibil Razer Synapse 3
  • Cablu Speedflex de 2,1 m
  • Dimensiuni aproximative: 127 mm (Lungime) x 61,7 mm (lățime) x 42,7 mm (Înălțime)
  • Greutate aproximativă: 82 g (fără cablu)
  • Compatibil cu Xbox One pentru funcțiile de bază

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Prețuri pornind de la 79,99 €

Pe Razer.com și în oferta partenerilor retail – disponibil acum

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

JOACĂ ÎN STILUL TĂU CU RAZER BASILISK V2

A fost anunțat azi și Razer Basilisk V2, care se bucură de multe dintre îmbunătățirile aduse și lui DeathAdder V2, în timp ce acest model păstrează caracteristicile de personalizare ce au ajutat la popularizarea gamei Basilisk. Echipat cu aceleași tehnologii avansate ca DeathAdder V2, noul Basilisk V2 încorporează 11 butoane programabile, inclusiv deosebit de populara padelă cu funcții multiple și rotița de scroll cu rezistență personalizabilă, făcându-l alegerea ideală pentru jucătorii care vor să-și personalizeze complet experiența de utilizare.

Personalizare totală pentru dominare totală

Beneficiind de 11 butoane programabile, jucătorii se pot bucura de o mai mare libertate în asocierea diferitelor funcții pentru a le putea accesa dintr-o singură apăsare de buton. Datorită tehnologiei Hypershift, utilizatorii pot dubla numărul acțiunilor din schema control care le stă la dispoziție.

Pentru jucătorii care necesită personalizare la toate nivelurile, V2 oferă o rotiță de scroll cu rezistență ajustabilă, astfel utilizatorii putând stabili gradul tactil preferat, de la rezistență sporită la scrolling deosebit de lin.

Pentru a garanta că viteza și gradul mare de responsivitate nu sunt periclitate de mișcare, Basilisk V2 folosește patine 100% PTFE și cablul Razer™ Speedflex.

 

DESPRE RAZER BASILISK V2

  • Senzor optic Focus+ cu rezoluție 20.000 DPI și acuratețe de 99.6% a rezoluției
  • Accelerare de până la 650 țoli pe secundă (IPS) / 50 G
  • Posibilități avansate de configurare a distanțelor de Lift-off/Landing
  • 11 butoane programabile independent
  • Padelă multifuncțională înlocuibilă
  • Switch-uri Razer™ Optical Mouse garantate pentru 70 de milioane de acționări
  • Design ergonomic pentru dreptaci cu textură care asigură o priză excelentă
  • Rotiță de scroll tactilă concepută special pentru gaming, cu rezistență ajustabilă
  • Ajustare în timp real a sensitivității (Valori implicite: 800/1800/4000/9000/20000)
  • Stocare hibridă încorporată + cloud (4+1 profiluri)
  • Compatibil Razer Synapse 3
  • Cablu Speedflex de 2,1 m
  • Dimensiuni aproximative: 130mm (Lungime) x 60mm (lățime) x 42mm (Înălțime)
  • Greutate aproximativă: 92 g (fără cablu)

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Prețuri pornind de la 89,99 €

Pe Razer.com și în oferta partenerilor retail – disponibil acum

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *