”Ala e pe bune?!” – Trace of Light cu Daria Virbanescu

ala e pe bun

Daria Virbanescu anunta lansarea unui proiect fotografic care vrea sa schimbe perceptiile oamenilor cu privire la tatuaje si semnificatia lor. Proiectul “Ala e pe bune?!” subliniaza faptul ca personalitati diferite ale oamenilor inspira tema tatuajelor si dorinta de diferentiere; reuneste oameni din domenii variate, de la corporatisti la artisti freelancer, care sunt in cautarea unei altfel de libertati artistice.

“Tatuajul a evoluat semnificativ in ultimii ani. A trecut granita de apartenenta la un grup marginalizat de societate. Este despre originalitate si exprimarea sinelui. Scopul proiectului este de a aduce laolalta persoane din medii variate, cu job-uri diferite, pentru a sublinia unicitatea,” a declarat Daria Virbanescu.

Inscrieri Proiect

Daca sunteti interesati sa va alaturati proiectului ”Ala e pe bune?!” Trace of Light, Daria este in cautare permanenta de oameni deosebiti, cu tatuaje, care pot schimba paradigme. Ii puteti scrie pe: daria@told.ro si aflati mai multe prin accesarea http://www.told.ro.

Noi sprijinim proiectul Dariei si sustinem alaturarea celor care se simt liberi si se regasesc in conceptul propus J.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *