RAZER BLADE PRO 17 PRIMEȘTE ECRAN 4K CU REFRESH RATE DE 120Hz

BUCUREȘTI, 24 septembrie 2019 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, anunță primul său ecran cu rezoluție 4K și refresh rate de 120Hz ce va debuta pe deosebit de performantul Razer Blade Pro 17. Noul ecran UHD cu refresh rate rapid face din noile modele Razer Blade Pro 17 alegerea ideală pentru creatori de conținut și pentru gameri deopotrivă.

“Razer Blade Pro 17 este sinonimul performanței când vine vorba de gaming mobil,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President al diviziei de sisteme din cadrul Razer. “De acum, rezultatul acestor performanțe va fi redat de cel mai bun ecran disponibil pe un laptop cu diagonala de 17”.”

Imagini deosebit de clare

Noul model 4K UHD 120Hz este primul laptop Razer Blade din istorie care combină refresh rate-ul de 120Hz cu uimitoarea rezoluție 4K UHD. Bazat pe cel mai nou procesor Intel® Core™ i7-9750H, o placă grafică ultra-performantă Nvidia GeForce RTX 2080 și 1TB spațiu de stocare de tip SSD, noul Razer Blade Pro 17 4K este perfect pentru gameri, dar și pentru utilizatorii profesioniști. Uimitorul ecran 4K dispune de funcționalitate tactilă și de un cadru foarte subțire. Mai mult noul ecran este capabil să redea 100% din paleta de culori Adobe RGB, fiind calibrat din fabrică pentru a satisface și cele mai înalte așteptări.

Echipat cu cele mai performante componente și un ecran revoluționar, noul Razer Blade Pro 17 este produsul erou al campaniei Razer #MadeWithBlade, acesta reprezentând cea mai puternică soluție mobilă care se ridică la nivelul așteptărilor celor mai pretențioși utilizatori profesioniști.

“Noul Razer Blade Pro 17 este un sistem desktop ce încape într-un rucsac,” a declarat Ian Foster, CEO și co-fondator al VR Playhouse, unul dintre partenerii programului #MadeWithBlade. “Sunt uimit de performanțele noului laptop și de faptul că pot să mă bucur de aceeași performanță la o cafenea ca la studio.”

Performanță fără limite

Noul Razer Blade Pro 17 combină cele mai performante componente cu cel mai avansat sistem de management al temperaturii, oferind o experiență superioară de folosire ce-l recomandă atât ca stație de lucru, cât și ca un sistem de gaming. Printre funcțiile de top în materie de conectivitate se numără cititorul de carduri SD UHS-III, Wi-Fi 6, Bluetooth 5, USB-C și Thunderbolt™ 3.

Fiecare model vine echipat cu 16GB de memorie DDR4, o soluție de stocare ultra-rapidă de tip PCIe SSD și un spațiu liber m.2 ce permite creșterea capacității de stocare sau realizarea de configurații RAID. Sistemul de răcire pe bază de camere cu vapori a facilitat obținerea dimensiunii reduse, fără să fie sacrificat nivelul de performanță și de confort. Aceste lucruri fac din Razer Blade Pro 17 alegerea ideală pentru profesioniștii care caută atât putere, cât și flexibilitate.

Preț și disponibilitate

Prețuri pornind de la 3.999,99 Euro

USA, China – disponibil acum
Marea Britanie, Germania – trimestrul IV 2019

Pentru mai multe detalii vizitați acest link.

Imagini de produs

LINK

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *