RAZER HUNTSMAN TOURNAMENT EDITION OFERĂ CONTROL CU VITEZA LUMINII ÎN COMPETIȚIILE DE GAMING PROFESIONISTE

Picture1

Tastatura Razer proiectată pentru turnee folosește Linear Optical Switches pentru a oferi un nivel de responsitivate care depășește până și nevoile jucătorilor profesioniști

RazerTM, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Huntsman Tournament Edition (TE), o tastatură de gaming compactă proiectată pentru turneele de sporturi electronice.

Huntsman TE se alătură gamei de tastaturi premium Huntsman, care se bazează pe switch-urile ultrarapide acționate printr-un fascicul de lumină, Razer Optical Switches. După lansarea în iunie 2018, deosebit de populara Razer Huntsman Elite a devenit cea mai bine vândută tastatură de gaming din SUA¹. Huntsman TE, cel mai nou membru al gamei de tastaturi Razer, care oferă cele mai bune performanțe, include acum un nou tip de switch optic, care oferă o acționare și mai rapidă, Razer Linear Optical Switch.

Sursa: NPD Group, Inc., Serviciu de măsurare a vânzărilor retail din SUA, Categoria tastaturi, tastaturi mecanice, proiectate pentru gaming, bazat pe volumul vânzărilor în dolari pentru perioada ianuarie- iunie 2019.

Picture2

Noile Razer Linear Optical Switch

Razer a fost pionierul tastaturilor mecanice de gaming și continuă să inoveze pentru a oferi noi performanțe sporturilor electronice. Asemeni popularelor Razer Optical Switches, noile Linear Optical Switches profită de puterea luminii pentru a înregistra momentul exact al acționării unei taste. Pentru a detecta momentul când o tastă este apăsată (acționată), este utilizat un fascicul de lumină infraroșie, conferind astfel precizie crescută și viteză de acționare superioară în comparație cu switch-urile mecanice convenționale.

Noile Razer Linear Optical Switch oferă o acționare lină, fără răspuns tactil, rezultatul fiind un răspuns instananeu. Punctul de acționare este la 1 mm, ceea ce reprezintă o viteză de două ori mai bună decât switch-urile liniare tradiționale. Noile Razer Optical Switches sunt certificate pentru peste 100 de milioane de acționări.

Proiectat pentru sporturile electronice

Forma compactă și design-ul ce a renunțat la partea numerică a tastaturii este completat de un cablu USB-C detașabil, astfel Razer Huntsman Tournament Edition putând fi transportată cu ușurință. Memoria încorporată le permite jucătorilor să acceseze cele cinci profiluri salvate intern indiferent de locație.

În vederea fabricării noului Huntsman Tournament Edition, Razer a dezvoltat propriile unelte de producție pentru confecționarea unor taste doubleshot cu o durabilitate extremă grație utilizării materialului PBT. Huntsman TE dispune de cele mai subțiri și netede fonturi de pe orice tastatură ce utilizează PBT. Proiectate pentru a rezista rigorilor sesiunilor de antrenamente solicitante și a utilizării în cadrul competițiilor intensive, aceste taste își mențin textura, rezultatul fiind că tastatura Huntsman Tournament Edition arată ca nouă chiar și după o perioadă extinsă de utilizare.

Huntsman TE include și Razer Chroma, cel mai popular sistem de RGB pentru jucători, permițând utilizatorilor să-și personalizeze efectele de iluminare alegând din 16,8 milioane de nuanțe. Mai mult, utilizatorii pot sincroniza efectele de iluminare cu peste 500 de alte dispozitive care oferă suport pentru tehnologia Razer Chroma.

O altă noutate este standardizarea dimensiunii tastelor de pe ultimul rând al tastaturii Huntsman TE, pentru a permite o personalizare mai ușoară a acestor taste.

Jucătorii pot alege să înlocuiască orice tastă cu tastele lor preferate de la alți producători, astfel Razer Huntsman Tournament Edition devenind una dintre cele mai ușor personalizabile tastaturi Razer de până acum.

Picture3

Testat și recomandat de cei mai buni

Fiecare caracteristică a noii tastaturi Huntsman Tournament Edition a fost testată de cei mai buni jucători ai Team Razer precum Arteezy din Team EG, TACO din echipa MIBR sau Ryujehong și Fleta din Seoul Dynasty. Este o tastatură de calibru mare proiectată de cei mai buni pentru cei mai buni.

“Razer este un adevărat pionier al sporturilor electronice, jucătorii profesioniști folosind echipamentele Razer pentru a beneficia de avantajul nedrept oferit de acestea,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Am colaborat cu cei mai mari campioni de sporturi electronice pentru a dezvolta tastatura Huntsman Tournament Edition, iar oricine va putea simți diferența în performanțele din joc încă din primul moment al utilizării.”

Jucătorii profesioniști preferă noile Linear Optical Switches datorită vitezei rapide de acționare și a responsivității crescute. De asemenea, jucătorii vor obosi mai greu datorită faptului că acționările de butoane necesită o forță mai mică.

“Fiecare secundă contează și o fracțiune de secundă poate face diferența dintre victorie și eșec,” a declarat TACO, jucător profesionist de CS:GO al echipei MIBR. “Din această cauză prefer să folosesc pentru gamingul competitiv o tastatură cu responsivitate ultrarapidă precum Huntsman Tournament Edition.”

Pentru mai multe informații despre Razer Huntsman Tournament Edition vizitați această pagină.

DISPONIBILITATE

SUA – disponibil acum pe Razer.com și Amazon.com

La nivel mondial – disponibil de la sfârșitul lui septembrie

DESPRE RAZER HUNTSMAN TOURNAMENT EDITION

  • Switch-uri Razer™ Linear Optical cu forță de acționare de 40 G
  • Durată de viață de 100 milioane de acționări
  • Taste Razer Doubleshot PBT
  • Design cu taste standardizate pe rândul de jos al tastaturii
  • Formă compactă
  • Cablu USB-C detașabil
  • Suprafață de aluminiu mat
  • Spațiu de stocare hibrid încorporat ce stochează până la 5 profiluri
  • Iluminare Chroma cu 16,8 milioane de nuanțe
  • Compatibil Razer Synapse 3
  • Taste complet programabile cu înregistrare în timp real a comenzilor macro
  • 10 key roll-over cu anti-ghosting
  • Mod special de gaming
  • Ultrapolling la 1000 Hz

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *