Noile căști standard EAH-DJ1200 cu funcționalitate, durabilitate și performanțe DJ excelente

București, 5 septembrie – Technics prezintă noile căști pentru DJ EAH-DJ1200. EAH-DJ1200 este succesorul modelului RP-DJ1200 care, de la lansarea sa în 1996, a fost vândut în peste 500.000 de exemplare. Moștenind conceptul de bază al modelului anterior, EAH-DJ1200 satisface mai bine nevoile DJ-lor de azi prin aceste căști cu funcții mai avansate, cu un design superior și o calitate excepțională a sunetului. Dincolo de audiția normală, EAH-DJ1200 asigură monitorizarea cu precizie a ritmului chiar și în medii audio de volum mare, precum în cluburi. Cu un finisaj negru mat, designul acestor căști se potrivește perfect cu platanele SL-1200MK7. Căștile EAH-DJ1200 vor fi lansate pe piață în toamna / iarna anului 2019.

Sunet clar, detaliat, chiar și în medii cu volum mare

Driver nou de 40mm

Noul driver folosește o bobină mobilă CCAW de 40 mm. Aceasta obține un sunet clar, detaliat și un input de mare forță (2,500 mW) fără distorsiuni chiar și la volum înalt. Astfel, prin echilibrarea perfectă a sunetului de la gamele joase la cele înalte, redarea DJ în medii de volum înalt nu este acoperită de zgomot iar monitorizarea este confortabilă.

Monitorizare free-style cu ajutorul mecanismului cu braț oscilant

Mecanism cu braț oscilant de 270°

EAH-DJ1200 este un model ușor extra-auricular. Carcasa este echipată cu mecanisme de rotire blocabile, astfel încât căștile pot fi utilizate pentru monitorizarea cu o singură ureche. Se adaptează la orice stil de monitorizare adoptat de DJ. Căștile pot fi pliate compact pentru a fi ușor de transportat și depozitat.

Durabilitate sporită pentru a rezista condițiilor extreme de utilizare de către DJ-ii profesioniști

Cablu detașabil cu funcție de blocare

Cablul detașabil este ușor de curățat și întreținut. Un mecanism de blocare este prevăzut pentru a preveni desprinderea accidentală a cablului în timpul utilizării. Cablul spiralat extensibil, cuplat cu mufa L care rezistă la ruperea internă a firului, conferă un plus de confort în utilizare și o durabilitate mai îndelungată. Rezistă în condițiile intense de utilizare de către DJ.

Stilul “Technics DJ”

Nou design negru

Bazate pe RP-DJ1200, un model care a rezistat pe piață timp de peste 20 ani, EAH-DJ1200 adoptă o schemă cromatică de un negru contemporan, pentru un aspect actualizat. Beneficiind cu o durabilitate extremă și o funcționalitate excelentă, căștile EAH-DJ1200 se potrivesc perfect cu SL-1200MK7, datorită acestui finisaj negru mat.

Pentru mai multe informații consultați: technics.com sau urmăriți technics.global pe Facebook sau @technics pe Twitter.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *